Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Böcker Loppis & second hand Porslin

Loppisfyndat på PMU och Ta till vara i Falun.

I torsdags var jag i vanlig ordning till PMU och Ta till vara. Jag hittade ganska snabbt ett Lasse Åberg Whiskeyglas och även om jag inte dricker Whiskey fick det följa med hem. Det finns alltid någon som som tycker det är gott. Sedan hittade jag till min stora förtjusning en Lusekofta för endast 95:-, tro mig den tog jag direkt. Jag tänkte ett tag att vad händer om det är fel storlek? Men det var helt rätt storlek och denna kommer bli en klar favorit! Ni som följt mig ett tag nu vet ju hur frusen jag är!

När jag var på Ta till vara hittade jag ett litet glas som jag ska ge till Williams gammelfarmor, när jag såg den tänkte jag nämligen direkt på henne. Sedan hittade jag en bok som Gunilla Hansson skrivit som heter ”Godnatt har jag sagt”, den boken läste jag som liten. Jag älskar bilderna i Gunilla Hanssons böcker så mycket sjuttio och åttiotal över dem.

20 Comments

 1. Wow vilka fina fynd!!
  Den där tröjan skulle jag vilja ha, så mysig kalla höst dagar… Men just nu sitter jag på balkongen och njuter av strålande sol och 20 grader än så länge… Tror det får bli en tripp till stranden idag, inte för att bada men för att bara tanka d-vitamin.

  Hoppas du får en härlig lördag!!!

  Kram kram

  1. Åh förstår det, grejen är att dessa går på 1000 kronor minst nya och runt 500 begagnade så jag är verkligen väldigt nöjd med fyndet :D. Åh så underbart det där lät att hänga på stranden :).

 2. Vad roligt att du fyndade lite på loppisen tycker det är så kul när man kan ta med sej fynd hem ? tröjan ser jätte mysig ut

 3. Man kan dricka annat än whiskey ur det också 😉
  Man kan hitta mycket fint på second hand, tyvärr är jag dålig på att besöka det, men jag är nog ganska dålig på att handla över lag.

 4. Så kul att fynda på second hand, skulle vilja bli bättre på att gå på sådant. Koftan var verkligen ett fynd, kul när det passar perfekt med.

 5. Åh, vilka lyckade fynd! Tröjan var hur fin som helst. Jag brukar också handla mycket på secondhand.
  Tror nog större delen av vårt hus är inrett med möbler, lampor och andra saker från Strängnäs secondhandbutiker. Jag tycker det är lite som julafton att gå in och botanisera. Vad ska ju nu hitta för gåva till mig själv eller någon annan?

  Önskar dig en mysig lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: