Loppisfyndat på PMU och Ta till vara i Falun.

I torsdags var jag i vanlig ordning till PMU och Ta till vara. Jag hittade ganska snabbt ett Lasse Åberg Whiskeyglas och även om jag inte dricker Whiskey fick det följa med hem. Det finns alltid någon som som tycker det är gott. Sedan hittade jag till min stora förtjusning en Lusekofta för endast 95:-, tro mig den tog jag direkt. Jag tänkte ett tag att vad händer om det är fel storlek? Men det var helt rätt storlek och denna kommer bli en klar favorit! Ni som följt mig ett tag nu vet ju hur frusen jag är!

När jag var på Ta till vara hittade jag ett litet glas som jag ska ge till Williams gammelfarmor, när jag såg den tänkte jag nämligen direkt på henne. Sedan hittade jag en bok som Gunilla Hansson skrivit som heter “Godnatt har jag sagt”, den boken läste jag som liten. Jag älskar bilderna i Gunilla Hanssons böcker så mycket sjuttio och åttiotal över dem.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

20 thoughts on “Loppisfyndat på PMU och Ta till vara i Falun.

 • 7 mars, 2020 at 08:38
  Permalink

  Wow vilka fina fynd!!
  Den där tröjan skulle jag vilja ha, så mysig kalla höst dagar… Men just nu sitter jag på balkongen och njuter av strålande sol och 20 grader än så länge… Tror det får bli en tripp till stranden idag, inte för att bada men för att bara tanka d-vitamin.

  Hoppas du får en härlig lördag!!!

  Kram kram

  Reply
  • 8 mars, 2020 at 09:56
   Permalink

   Åh förstår det, grejen är att dessa går på 1000 kronor minst nya och runt 500 begagnade så jag är verkligen väldigt nöjd med fyndet :D. Åh så underbart det där lät att hänga på stranden :).

   Reply
 • 7 mars, 2020 at 09:28
  Permalink

  Vad roligt att du fyndade lite på loppisen tycker det är så kul när man kan ta med sej fynd hem 😊 tröjan ser jätte mysig ut

  Reply
 • 7 mars, 2020 at 09:49
  Permalink

  Åh vad fina saker du hittat! Den koftan ser riktigt mysig ut😍 En sån skulle man haft ju

  Reply
 • 7 mars, 2020 at 09:51
  Permalink

  Många fynd på en dag! Ibland har man verkligen tur!
  Då har du ett nytt juiceglas nu 😉

  Reply
 • 7 mars, 2020 at 10:16
  Permalink

  Man kan dricka annat än whiskey ur det också 😉
  Man kan hitta mycket fint på second hand, tyvärr är jag dålig på att besöka det, men jag är nog ganska dålig på att handla över lag.

  Reply
  • 8 mars, 2020 at 10:42
   Permalink

   Det är sant :D. Åh förstår, jag springer gärna runt på loppis tycker det är så kul :).

   Reply
 • 7 mars, 2020 at 10:46
  Permalink

  Så kul att fynda på second hand, skulle vilja bli bättre på att gå på sådant. Koftan var verkligen ett fynd, kul när det passar perfekt med.

  Reply
  • 8 mars, 2020 at 09:56
   Permalink

   Verkligen, det är sånt där som gör mig glad :D. Åh du får börja :). Visst är den 😀

   Reply
 • 7 mars, 2020 at 16:29
  Permalink

  Åh, vilka lyckade fynd! Tröjan var hur fin som helst. Jag brukar också handla mycket på secondhand.
  Tror nog större delen av vårt hus är inrett med möbler, lampor och andra saker från Strängnäs secondhandbutiker. Jag tycker det är lite som julafton att gå in och botanisera. Vad ska ju nu hitta för gåva till mig själv eller någon annan?

  Önskar dig en mysig lördag!

  Reply
  • 8 mars, 2020 at 10:41
   Permalink

   Åh det låter som här :). Älskar att köpa begagnat, det är någonstans det bästa man kan. Det är då hemmet inte blir precis lika heller 🙂

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: