Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Apoteksrelaterade saker.

Inlägget är i reklam för Hitta Apotek online

Jag tror inte jag är ensam om att tycka om Apoteket, för mig är det väldigt bra att vi har apotek att kunna handla på och som astmatiker är jag otroligt tacksam över att vi har kunnig personal inom just sådant. Jag handlar även en del apoteksvaror genom nätet något jag både anser vara smidigt och enkelt. Därmed känns det bra att det finns sidor som Hitta Apotek online som hjälper till med detta. På sidan finns även en blogg som heter Apoteksbloggen som tar upp olika ämnen som är av intresse för personer som undrar lite kring diverse olika sjukdomar. Just nu är Corona något som det skrivs och talas mycket om. Där går det att läsa om att det är brist på munskydd. Någonstans anser jag dock att det bör vara de som arbetar med människor som skall använda dessa i första hand.

Så hur är det för dig? Beställer du medicin online eller är det mer så att du handlar i fysisk butik? Är det viktigt för dig att saker ska vara smidigt när man handlar eller hur ser du på saken? Berätta gärna hur du köper dina Apoteksvaror, och vad du känner inför Apotek.

6 Comments

  1. Tycker olika apotek på nätet är super, handlar bara från apotek på nätet nu för tiden både recept och receptfritt. Stor skillnad på priset med. Köper mycket värktabletter bland annat paracetamol. På nätet betalar jag 10:- samma märke i butiken kostar 44:-..

  2. Apoteksbeställning på nätet är ju faktiskt riktigt bra och jag handlar fortsatt i lokal butik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d