Så fick man spänningshuvudvärk igen.

Nog är det spännande att jag lyckas få migrän nästintill varje måndag. Idag var inget undantag så vid 18:00 så somnade jag och vaknade nyss. Livet liksom, jag undrar vad det där beror på? Vet flera som haft samma dilemma.

Idag har jag jobbat och efter jobbet åkte jag hem. Köpte pizza och kebab till mig och William, det är en grupp här i stan som uppmuntrar till att äta ute för restaurangernas skull något som kändes rätt.

Imorgon är det tisdag, det ser jag framemot. Har som mål att fixa i ordning grejer för exjobbet denna vecka. För nästa vecka på torsdagen ska vi ha vår ventilering.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

40 thoughts on “Så fick man spänningshuvudvärk igen.

 • 23 mars, 2020 at 23:13
  Permalink

  Har haft migrän sedan jag var 13 år, så jag vet hur hemskt det är. Sjukdomen är ärftlig så…
  tyvärr har du långt kvar till klimakteriet, så migränanfallen avtar. Så det är ingen tröst.
  Men ger dig ändå en styrkekram och hoppas att det känns bättre imorgon.

  Reply
  • 25 mars, 2020 at 16:55
   Permalink

   Ja fy det är vidrigt :(. Vi har det i släkten, mamma har det och jag tror hela hennes släkt med. Fy sjutton :(. Man får lida sig igenom några år <3

   Reply
 • 23 mars, 2020 at 23:23
  Permalink

  Det är ju så jobbigt när huvudvärken kommer smygandes och sen exploderar. Det är jättebra att det finns såna grupper på facebook som uppmuntrar att köpa hem mat från pizzerior och restauranger. Både att äta på restaurangen eller köpa hem mat ger både jobb och pengar till restaurangen 🙂 jag hoppas att din huvudvärk ger med sig snart. Tack för dom fina orden på min blogg ❤️.

  Reply
  • 25 mars, 2020 at 17:06
   Permalink

   Ja fy man vet aldrig riktigt vart man ska ta vägen när det blir så där. Håller med om det, vi vill ju gärna ha dessa saker kvar i framtiden :).

   Reply
 • 24 mars, 2020 at 00:30
  Permalink

  Jag får ju migrän om jag är spänd/stressad osv och det finns ju kanske många faktorer men man kanske är lite stressad nu när vi är i den situationen vi är i med corona. Men jag hoppas du slipper värken den är hemsk <3

  Reply
 • 24 mars, 2020 at 01:27
  Permalink

  Jag hatar att få de 🙁 När ja får de så värker hela ryggen nacken huvudet o pallar inte ett piss nästan gråter 🙁 krya på dig ❤️ Åhh vilken fin kopp love it
  Tess recently posted..BÄSTA MED ATT VARA SJUK

  Reply
 • 24 mars, 2020 at 05:47
  Permalink

  Men vad jobbigt att alltid få huvudvärk just på måndagar. Är det någon omedveten stress över allt som ska göras på den nya veckan? *leker hobbypsykolog…. Tycker det är så bra med alla initiativ som startas i coronans spår. Det här uttrycket inget ont som inte för något gott med sig är nog ganska sant. Så gott med pizza och kebab. Blev så sugen på både och!

  Reply
  • 25 mars, 2020 at 16:53
   Permalink

   Ja det bara blir så. Börjar dock misstänka att det har ett samband med min astma. Ska se vad som händer imorgon det är något jag måste få bukt på :).

   Reply
 • 24 mars, 2020 at 06:03
  Permalink

  Usch för huvudvärken. De är inte bra att du har den så ofta 😞 pizza ja de lätt gott. Men inte kebab haha. Äta ute i solen å vad skönt men brr vad kallt

  Reply
 • 24 mars, 2020 at 06:44
  Permalink

  Åh..migrän är bara det värsta som finns…(och drabbas jag har jag definitivt fått en hjärntumör…jobbade på neurokirurgen tidigare där huvudvärk ofta berodde på just det)…det är en väldig lättnad när det släpper. Undrar varför det kommer varje måndag….har tyvärr inget svar att ge dig på den, bara hoppas på att du slipper i fortsättningen.

  Reply
  • 25 mars, 2020 at 17:01
   Permalink

   Usch fy! Låter hemskt att du tänker så men förstår att det lätt är det man tänker. Fick röntga min hjärna för 2 år sedan då jag hade kraftig migrän men var “bara” migrän.

   Reply
 • 24 mars, 2020 at 07:18
  Permalink

  Fy vad jobbigt att ha migrän huvudvärk jag brukar få det i bland och det är verkligen inte trevligt<3 Skönt att kunna äta något lätt till middag pitzza låter gott ha en fin dag

  Reply
 • 24 mars, 2020 at 07:31
  Permalink

  Jag lider av kronisk huvudvärk sedan 15-årsåldern och kan koppla min huvudvärk mycket till att “varva ned, och varva upp” ofta varvar man ner på helgen och får varva upp något snäpp på måndagen. Då brukar jag ofta få ont i huvudet. Så kanske kan du hitta en koppling där? #Supportyourlocals är ju faktiskt väldigt viktigt i den här tiden. Om man vill ha kvar sina restauranger och annat när det här är över. Stor kram och fint att haka på initiativet och ta hem lite utemat! <
  Moa Larsson recently posted..STUMMA LÖPARBEN OCH EXAMINATION

  Reply
  • 25 mars, 2020 at 16:48
   Permalink

   Fy det kan nog vara så där för mig med. Min huvudvärk kommer ofta och vi har det i släkten med. William lider också av det :(.

   Reply
 • 24 mars, 2020 at 08:22
  Permalink

  Jobbigt när det är så återkommande, men hoppas du kan komma på något som gör att det inte kommer. Kan det vara så att du spänner dig inför veckan? Jag kan få ibland efter att det har varit tuffa perioder på jobbet
  Lexochlogan recently posted..MONDAY

  Reply
  • 25 mars, 2020 at 16:51
   Permalink

   Det enda som hjälper är massage regelbundet, men alltså det är nog något som är kroniskt 🙁

   Reply
 • 24 mars, 2020 at 10:40
  Permalink

  Usch inte kul med huvudvärk. Jag har också haft mycket huvudvärk den senaste tiden. hoppas det blir bättre

  Reply
 • 24 mars, 2020 at 11:02
  Permalink

  Hoppas du mår bättre nu!
  Här kan vi inte sponsra restaurangerna eftersom dom är stängda och vi får inte gå ut…
  Lycka till med exjobbet!

  Reply
 • 24 mars, 2020 at 11:08
  Permalink

  Känner igen det där. Dock så får jag inte det varje måndag, men jag brukar få vad man kallar “ögonmigrän”. Vilket är så himla obehagligt 😔

  Reply
 • 24 mars, 2020 at 14:09
  Permalink

  Spänningshuvudvärk är lätt att få i tider som dessa. Hoppas att du känner dig bättre nu.

  Reply
 • 24 mars, 2020 at 20:39
  Permalink

  Huvva för spänningshuvudvärk och migrän.
  Jag funderar ibland om det kan bero på att man spänner sig, oroar sig för att åter igen få till exempel migrän ännu en måndag å att man där genom på nått vis framkallar migränen just för att man oroar sig, spänner sig och ja Du förstår kanske hur jag menar.

  Reply
  • 25 mars, 2020 at 16:29
   Permalink

   Ja fy inte är det roligt direkt :(. Jag tror att det är många faktorer i detta fall. Börjar misstänka anledningen tyvärr :(.

   Reply
 • 24 mars, 2020 at 21:29
  Permalink

  Mysko med migränen!! Krya på dig <3

  Reply
 • 24 mars, 2020 at 21:30
  Permalink

  Hmmm, du är nog inte alls ensam om det, jag älskar svamp medan sonen som är känslig för olika konsistenser, inte alls klarar av det. Själv lärde jag mig redan som barn att äta smörstekta kantareller på smörgåsar. däremot så inlagda champinjoner…det är ingen höjdare.

  Reply
 • 26 mars, 2020 at 08:47
  Permalink

  Hade ofta huvudvärk och migrän som barn. Hjälpte när jag operade mitt öga så tips att kolla synen.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: