Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Solfilm till bilen.

Inlägget är i reklam för Solfilmskompaniet.se

https://solfilmskompaniet.se/98-home_default/fardigskuren-solfilm-bil.jpg

Så kommer sommartiden och som alla vet blir det en hel del ljus i bilen då. Har man småbarn eller djur kan det därmed vara ganska skönt att ha solfilm på bilens rutor så att det blir lite mindre ljus rakt in. Det är som jag ser det en fördel att ha solfilm speciellt om du råkar ha små barn. Detta medför att solen dämpas och det kan också bli lite lättare för ditt barn att somna. Utöver det vill man ju ogärna att ens barn exponeras för solen i allt för hög grad. Jag har själv köpt sådant och vet hur bra det är att ha på bilen.

Nu är mitt barn tonåring, men när han var liten tyckte jag alltid det var viktigt att undvika solen i höggrav. Jag är fortfarande av samma åsikt, solen strålar är onekligen underbara men man ska inte sitta i den i onödan om det inte är absolut nödvändigt. Det finns risker med solen oavsett om den är helt underbar eller inte. Solfilmskompaniet säljer solfilm till bilen, och sidan är dessutom enkel att hitta på. Priserna är överkomliga och vill man slippa att oroa sig för att barnen ska få direkt solljus på sig när ni reser i bilen är detta verkligen något att föredra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.