Jag kör en bloggutmaning i maj Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har sammanlagt 6 hål i öronen, tre i vardera öra. Sedan har jag en tatuerad älva bak på ryggen. Jag har även ett tandsmycke i form av ett hjärta som jag fick av mormor när jag slutade nian för snart 20 år sedan. Det är i guld och jag är så glad över det. När jag fyllde 18 tog jag även hål i naveln. Det ångrar jag bittert idag, det läkte aldrig och det är ett stort ärr där numera…

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Lise-Lotte
Madalena
Jenzel
Tant Augustas Tekopp
Susjos
Marresmamma
Zinnie
Kraka
Mammarara
Lisa

26 kommentarer

 1. Jag har två vanliga hål i öronen i vardera sen två töjningar i vardera öra också 🙂 sen en piercing i läppen som jag INTE ångrar för ja velat pierca mig sen ja gick typ i 6-7 men har ej fått
  Tess recently posted..VILKET VÅRVÄDER

 2. Vad tråkigt att det aldrig läkte i naveln, har hört att det är svårläkt his en del 😭Minns när jag tog hål i navelnm. Fick det av min morbror i 16 års present. Jag har också tatueringar, vill ha fler haha.

 3. jag har bara hål i öronen och tandsmycke det är allt jag har 🙂 har inte några tatueringar eller så har bara tre hål i öronen sedan inget mer förutom tand smycket 🙂
  amanda recently posted..kort 2020

 4. Nej jag har faktiskt ingenting sådant. Jag har inte ens hål i öronen. Har alltid varit så kinkig när det gäller smärta haha 🙂 Kram

 5. Navelpiercing kan va segt att läka. Jag hade två stavar i naveln tidigare men nu har jag bara en för den andra läkte inte… Annars har jag tatueringar på arm, fingrar och ankel. Och hål i öronen 😊

 6. Jag har en ganska stor tatuering på ryggen med barnens namn, piercing i öron och vid flera tillfällen har jag haft det i naveln, i mitt fall har det läkt ihop trots att jag i yngre dagarna gjorde det själv. Har också haft en guldsten på en tand, en guldstjärna men den ramlade av några år efter.

 7. Jag har tre öronpiercingar ochvhar haft en navelpiercing som har gått sönder efter 20 år. Så nu har jag även ett ärr. Sedan har jag en tiger tatuering =)
  Trevlig fredag
  Kram <3

 8. Jag har typ tusen ärr på magen efter diverse operationer – gills det? 😉
  (Okej, lite överdrivet med tusen, men många är det 😉 ).

 9. Oj, det var inte illa! Jo, illa med navelpiercingen förstås, inte så kul 🙁
  Jag nöjer mig med tre hål i öronen, 2+1 och en liten tattoo 🙂
  Ha en fin kväll nu <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: