Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Ta med cykeln enkelt.

Inlägget är i reklam för Mekster

Som mamma till en tonåring är det mycket hämta som gäller just nu. Sonen cyklar även en del, men jag äger tyvärr ingen cykelhållare till bilen. Det här medför att den saken faller på Williams pappa Björn istället. Jag tänker dock att det skulle vara otroligt smidigt, igår såg jag en riktigt smart variant som jag ganska snabbt blev intresserad av, det är så klart denna ovan. När jag såg den sa jag till Williams pappa vilken smart, varpå han sa. Ja den är nog praktiskt när man ska plocka av och på cyklar ofta. Jag tänker på hur detta ändå gått framåt med cykelställ till bilen, hur de såg ut förut mot idag. Samt att det idag är så enkelt att ta med cykeln i princip överallt för att kunna cykla ut på härliga turer tillsammans.

r två somrar sedan talade vi om att ta med cyklarna när vi skulle på camping med husvagnen. Vi pratade om hur smidigt det skulle vara att ta cykeln om man ville åka någonstans när vi var på campingen, samt att det då skulle bli att man såg mer av samhället. Jag tror att anledningen till att det inte blev av var att den sommaren var så varm i kombination med att vi helt enkelt glömde bort det. Men jag tänker absolut att om det blir fler campingsemestrar är det nog av stor vinst att ha ett cykelställ att sätta upp cyklarna på och ta med. För nog är det något speciellt ändå att cykla runt tillsammans? Jag skulle inte fixa en cykelsemester som vissa kör på med att cykla hela vägen och tälta, nej då skulle jag bli galen. Men att däremot smidigt plocka med mig cykeln för att använda den som ett komplement till roliga saker på semestern det är jag helt inne på och jag skulle fullkomligt älska saken. Dessutom får jag medge att jag väldigt gärna vill ha tillgång till bilen, att enbart ha cykel med mig känns inte helt roligt, tänk om det regnar?! Nä då vill man hellre slänga upp cykeln på cykelhållare och dra iväg. Så där hade det onekligen varit otroligt smidigt med en cykelhållare ändå, då kan man få det bästa av två världar tänker jag.

Nog är det ändå ganska kul detta med vad man längtar efter? Själv längtar jag efter att komma ut och campa. Ha cykeln och självklart cykelhjälmen med mig. En liten korg på en grusväg tillsammans med familjen, med vetskapen om att vi tagit cyklarna med oss smidigt genom en cykelhållare på semestern. Vilken dröm!

2 Comments

  1. Det gör så ont i mig att läsa allt det du skriver. En lärare sa att min dotter var värdelös på engelska och då brast det för mig. Talade om att vi reste mycket, att min dotter behärskade språket då. Att hon svarar och klarar engelskan då hon pratar i telefon. Om hon missar något på dina lektioner kanske du ska ta dig en funderare på hur du undervisar istället,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: