Något jag är riktigt trött på just nu…

Jag kör en bloggutmaning i maj Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Hmm, det här var inte helt lätt. På ett sätt är jag förbaskat trött på pollen? Alltså jag är extremt allergisk och har mycket astma just nu. Men samtidigt så älskar jag denna tid på året med all den fruktbarhet som naturen bär med sig. Så jag är väl trött på pollen men även glad i den.

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Ditten_datten
S
tenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Lise-Lotte
Madalena
Jenzel
Tant Augustas Tekopp
Susjos

Zinnie
Kraka
Mammarara

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

35 thoughts on “Något jag är riktigt trött på just nu…

 • 17 maj, 2020 at 02:43
  Permalink

  Åh, det förstår jag att du är 🙁 Har själv inte pollen, men kan tänka mig hur jobbigt det kan vara.

  Reply
 • 17 maj, 2020 at 05:22
  Permalink

  Men hallå åååh.. Jag håller med dig, är galet less på pollen.. Jag kan knappt vara ute vissa dagar. Bara nyser och hostar.. Folk kollar så snett för de tror jag har corona eller något. Vill bara skrika Jag har pollen idioter “men istället ler jag lite försynt haha

  Reply
 • 17 maj, 2020 at 08:44
  Permalink

  Förr var jag allergisk, men efter hypersensibilisering så är jag botad.
  Men jag är trött på coronan…..
  Geddfish recently posted..Middagen serverad

  Reply
  • 17 maj, 2020 at 20:02
   Permalink

   Så skönt, har också gjort det men är vissa saker jag fortfarande är allergisk mot. Jag blev jättebra mot de jag fick hyporsensibilisering mot men är en del som jag inte fick också. Så reagerar mot det :/.

   Reply
 • 17 maj, 2020 at 09:02
  Permalink

  Ordet Corona-tider, eller snarare frasen, i dessa Corona-tider. Det är jag outsägligt trött på. Samt andra människor som bedömer vem som gör fel.

  Reply
 • 17 maj, 2020 at 09:37
  Permalink

  Jag är riktigt trött på att inte kunna åka och besöka dottern och höra hennes utveckling i sången…en pettitess i det stora hela kanske men det piggar alltid upp. Jag är så tacksam för att jag inte har pollenallergi, det måste vara riktigt jobbigt

  Reply
 • 17 maj, 2020 at 10:14
  Permalink

  Jobbigt att vara allergisk mot en favoritårstid…

  Själv är jag rysligt trött på Corona! Självklart själva skitviruset i sig, men även att typ all rapportering i media handlar om det…

  Reply
  • 17 maj, 2020 at 20:00
   Permalink

   Ja fy det är ju inget man kan styra heller ;D. Fy förstår dig, är nog fler än du som känner så :D.

   Reply
 • 17 maj, 2020 at 10:21
  Permalink

  håller med till 100% ! Jag är så trött på pollen!!! Jag har kännt av pollen sen fabuari typ och de är så drygt. Men älskar solen och vår”värmen”.

  Reply
 • 17 maj, 2020 at 10:32
  Permalink

  Själv är jag riktigt trött på jobbet och längtar bara efter semestern just nu!

  Reply
 • 17 maj, 2020 at 11:18
  Permalink

  Segt med pollenallergi :/ Jag har klarat mig från det än så länge, men pappa fick lite allergi när han blev äldre så jag kanske åker dit om några år 😛

  Reply
  • 17 maj, 2020 at 19:59
   Permalink

   Många jag känner har aldrig varit allergiska men blivit det med åren, så risken kan ju finnas :/.

   Reply
 • 17 maj, 2020 at 14:52
  Permalink

  Jag är jäkligt trött på att vara trött 😉

  Fin bild 🙂

  Reply
 • 17 maj, 2020 at 15:17
  Permalink

  Ja allergi är aldrig kul :/ Jag är gräsallergiker, brukar klia som bara den i ögonen på sommaren när de slår hö :/

  Reply
 • 17 maj, 2020 at 17:55
  Permalink

  Förstår dig till fullo, man blir lite ambivalent, man ska ju inte behöva lida när det är den bästa tiden på året <3
  Ha det så gott du kan nu <3

  Reply
 • 17 maj, 2020 at 23:40
  Permalink

  Dessvärre är det ju varje år samma sak om man är pollenallergiker. Min man är allergisk mest mot björkpollen, men har ju inte astma. Så det är ju värre för dig!

  Reply
  • 18 maj, 2020 at 05:47
   Permalink

   Ja ändå är det lika jobbigt för han med ❤. Lider tillsammans med honom det är hemskt 😰.

   Reply
 • 18 maj, 2020 at 09:09
  Permalink

  Kan jag förstå, många som lider av det nu eftersom i princip allt blomstrar. Men tur det finns lite hjälpmedel i alla fall. Och sen bär det ju med sig något gott i alla fall, en väldigt vacker natur
  Lexochlogan recently posted..WEEKEND VIBES

  Reply
 • 18 maj, 2020 at 11:36
  Permalink

  Jag förstår verkligen din kluvenhet till pollen, denna årstiden längtar man ju extra mycket att vara ute i naturen, men att bli sjuk varje gång måste vara hemskt. Jag har tack och lov ingen sån allergi, men min syrra går och snorar, nyser och hostar hela tiden, jag känner stort medlidande med er alla som har det så.

  Reply
  • 25 maj, 2020 at 08:22
   Permalink

   Ja det är lite dubbelt så där, en del av en som älskar årstiden och sen den andra som blir så trött på allt pollen ;D

   Reply
 • 18 maj, 2020 at 11:47
  Permalink

  Jag är tack och lov inte allergisk men jobbigt för dom som är. Jag är fruktansvärt trött på Corona.

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: