Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Något jag är riktigt trött på just nu…

Jag kör en bloggutmaning i maj Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Hmm, det här var inte helt lätt. På ett sätt är jag förbaskat trött på pollen? Alltså jag är extremt allergisk och har mycket astma just nu. Men samtidigt så älskar jag denna tid på året med all den fruktbarhet som naturen bär med sig. Så jag är väl trött på pollen men även glad i den.

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Ditten_datten
S
tenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Lise-Lotte
Madalena
Jenzel
Tant Augustas Tekopp
Susjos

Zinnie
Kraka
Mammarara

35 Comments

 1. Men hallå åååh.. Jag håller med dig, är galet less på pollen.. Jag kan knappt vara ute vissa dagar. Bara nyser och hostar.. Folk kollar så snett för de tror jag har corona eller något. Vill bara skrika Jag har pollen idioter “men istället ler jag lite försynt haha

  1. Så skönt, har också gjort det men är vissa saker jag fortfarande är allergisk mot. Jag blev jättebra mot de jag fick hyporsensibilisering mot men är en del som jag inte fick också. Så reagerar mot det :/.

 2. Ordet Corona-tider, eller snarare frasen, i dessa Corona-tider. Det är jag outsägligt trött på. Samt andra människor som bedömer vem som gör fel.

 3. Jag är riktigt trött på att inte kunna åka och besöka dottern och höra hennes utveckling i sången…en pettitess i det stora hela kanske men det piggar alltid upp. Jag är så tacksam för att jag inte har pollenallergi, det måste vara riktigt jobbigt

 4. Jobbigt att vara allergisk mot en favoritårstid…

  Själv är jag rysligt trött på Corona! Självklart själva skitviruset i sig, men även att typ all rapportering i media handlar om det…

 5. håller med till 100% ! Jag är så trött på pollen!!! Jag har kännt av pollen sen fabuari typ och de är så drygt. Men älskar solen och vår”värmen”.

 6. Ja allergi är aldrig kul :/ Jag är gräsallergiker, brukar klia som bara den i ögonen på sommaren när de slår hö :/

 7. Förstår dig till fullo, man blir lite ambivalent, man ska ju inte behöva lida när det är den bästa tiden på året <3
  Ha det så gott du kan nu <3

 8. Dessvärre är det ju varje år samma sak om man är pollenallergiker. Min man är allergisk mest mot björkpollen, men har ju inte astma. Så det är ju värre för dig!

 9. Kan jag förstå, många som lider av det nu eftersom i princip allt blomstrar. Men tur det finns lite hjälpmedel i alla fall. Och sen bär det ju med sig något gott i alla fall, en väldigt vacker natur

 10. Jag förstår verkligen din kluvenhet till pollen, denna årstiden längtar man ju extra mycket att vara ute i naturen, men att bli sjuk varje gång måste vara hemskt. Jag har tack och lov ingen sån allergi, men min syrra går och snorar, nyser och hostar hela tiden, jag känner stort medlidande med er alla som har det så.

 11. Jag är tack och lov inte allergisk men jobbigt för dom som är. Jag är fruktansvärt trött på Corona.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: