Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

En person som inspirerar mig…

Jag kör en bloggutmaning i maj Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Min mamma är min inspirationskälla. När min mormor levde var hon den andra jag skulle säga samma sak om. Mamma och mormor, mina två älskade människor som format mig till den jag är idag. Jag har så mycket att tacka min mamma för, alla gånger hon lyssnat på mig och när vi sitter och skrattar tillsammans. Bilden ovan är så fin på det sättet, hur mormor förde vidare bandet mellan henne och mamma till mig. Att vi tre fick sådan fin relation jag och min mamma. Min älskade inspirationskälla!

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Ida
Ditten_datten
S
tenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Lise-Lotte
Madalena
Jenzel
Tant Augustas Tekopp
Susjos

Zinnie
Kraka
Mammarara

26 Comments

 1. Åh, så fint. Jag har också min mamma som inspiration, men min mormor finns tyvärr inte med oss idag. Så himla jobbigt, saknar henne varje dag. <3

 2. Så fint skrivet!❤️ Det är fantastiskt att ha ett sånt fint band med sin Mamma och mormor! Jag har så fint band med många nära och kära, de är fantastiskt!❤️ Bilden är ju underbar! Kram!

 3. Fint Du skriver om Er närhet.

  Du lär ju vara Din sons inspirationskälla med tanke på hur Du kämpar och jobbar för att nå Dina mål.

  svar Ja kyrkan ligger som på ett litet berg ovanför samhället 🙂

  Av nån anledning kommer det upp error när jag försöker kommentera.

 4. Fin bild och värdefulla minnen för dig!
  Min mormor fick jag aldrig träffa, hon dog i spanska sjukan när min mamma var 10 år. Men min mamma var självklart en inspiration. Dock dog hon när jag var 38 år så det är jättelänge sen. Därför svarade jag på ett annorlunda sätt på din fråga.

  1. Åh ja så är det verkligen. Åh förstår <3. Varit många som dog i den sjukdomen :(. Så fint att hon var en inspiration för dig, men så sorgligt att hon behövde dö så ung.

 5. Så otroligt fint jag hade med ett bra band med min mormor har det till min mamma med så fint att kunna ha ett sådant band ❤️

 6. Vilken fin och varm bild! Det gör mig så glad att du hade ett så speciellt förhållande till din mormor och att du idag har så roligt med din mamma. Du har ju skrivit om båda här på bloggen, så jar har förstått att de är dina förebilder.

  1. Åh tack. Visst hade jag det, saknar henne så enormt. Det är så kul att ha dessa fina människor som förebilder, även om en av dem numera inte finns på jorden. <2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: