Yoga för välbefinnandet.

Inlägget är i reklam för Yogia.se

Varje morgon borde starta med att ge din kropp en rejäl utsträckning och kärlek. Det här är något jag verkligen värdesätter varje dag, eftersom jag sedan många år haft problem med nacke och axlar är det jätteviktigt för mig att sträcka ut mina muskler. Genom att göra rörelser som värmer upp partierna i nacken och ryggen, så hjälper jag kroppen lite på traven att slippa den migrän och spänningshuvudvärk jag bokstavligen lider av.

Hur som helst, jag började prova mediyoga förra året. Först i syfte att ta mig ur ångest, men sedan var det ett koncept varje tisdag på Dala ABC innan vi hade lunchtid tillsammans. Dala ABC är alltså den ätstörningsenhet jag gick på och som en viktig del i behandlingen så hade vi yoga som koncept. Det här har jag tagit till mig efteråt och använder nu ofta olika yogaställningar för att finna meditation och avkoppling. Jag får dock medge att jag inte äger några yogaredskap ännu, och i dagsläget har jag börjat fundera på att köpa mig en yogamatta. Det var därmed jättespännande när jag hittade sidan Yogia som har massor av tillbehör för yoga men även avslappning. Det är även bra här att webbshoppens ägare är Yogainstruktör och därmed vet vilka mattor som är bra, det är även ett stort plus att alla är giftfria och flertalet ekologiska och i är i material som kan återvinnas. Sådant är jätteviktigt för mig när jag väljer saker, jag vill inte bidra till att jorden mår dåligt för inköp jag gör.

Jag tillhör även den typ av människor som vill handla från butiker där ägaren själv skulle använda produkterna. Jag tror att den som köper in produkter någonstans måste känna kärleken till produkten själv för att det ska vara trovärdigt och bra. Därmed känns det väldigt seriöst att köpa från en sida likt Yogia där webbutikens ägare själv är instruktör inom yogan och vet vad som fungerar bra och inte.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

12 thoughts on “Yoga för välbefinnandet.

 • 26 maj, 2020 at 10:46
  Permalink

  Yoga är så himla skönt! Vi gjorde det jätteofta på min dansutbildning för att ta hand om kroppen och stressa ned. Det låter verkligen som en bra sida, håller med om att man gärna vill köpa av företag som själva sysslar med aktiviteten. ^^

  Reply
 • 26 maj, 2020 at 12:33
  Permalink

  Jag önskar jag kunde uppskatta yoga, men har så svårt att koppla av och hitta lugn! 😬😍

  Reply
 • 26 maj, 2020 at 15:22
  Permalink

  Mysigt inlägg, jag har alltid velat prova yoga men har aldrig riktigt tagit tag i det.. jag måste verkligen ta tag i det någon dag🥰

  Reply
 • 26 maj, 2020 at 17:17
  Permalink

  Vilket bra tips. Ska gå in och kolla deras hemsida. 🙂 kram

  Reply
 • 26 maj, 2020 at 19:01
  Permalink

  Detta är något jag borde bli bättre på att göra. Är stel men väldigt dålig på att göra något åt det tyvärr…!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.