Jag kör en bloggutmaning i maj Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag bor i lägenhet. Tre rum och kök på 80kvm, en lägenhet byggt på 60-talet vilket syns på dess struktur och dörrar. Lägenheten har sin charm då man ser det äldre med det nya och jag har inrett den precis som jag vill ha den. Hit flyttade jag 1 december 2006, och jag minns ännu hur rätt det kändes när jag klev innanför denna lägenhetsdörr!

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ida
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Lise-Lotte
Madalena
Jenzel
Tant Augustas Tekopp
Susjos
Zinnie
Kraka
Mammarar
a

16 kommentarer

  1. Vad härligt att du trivs så bra! Älskar den där känslan när det känns rätt från start. Som att ”komma hem” i dubbel bemärkelse. 🙂

    Vi har också bott i vårt nuvarande hus sedan 2006: ett drömhus på över 300 kvm med kakelugnar och vackra fönster, dörrar och golv. Plus en ljuvlig trädgård! Även det kändes rätt från start, som om vi alltid hade bott här. Men nu är det onekligen lite stort för oss när bara ett av de tre barnen bor kvar hemma. 😉

  2. Men å så mysig personlighet hon har, som visar så tydligt vad hin vill ha av dej och vad hon gillar för leksak, lycka att ha en sån kompis.

  3. Lägenheter byggda på 1960-talet är kvalitet! Vi bor ju också i en lägenhet byggd under miljonprogrammet. Skulle aldrig vilja byta den mot ett nybygge med gipsväggar och full insyn på balkongerna. Dessutom är planlösningen i ”gamla” lägenheter sååååå mycket bättre än i nybyggda hus.

  4. Förstår att du är så glad i henne, det är verkligen underbart med djur. Vår vovve fick somna in i februari och saknadenär så stor.

  5. Hemma är där man trivs bäst och känner sig trygg!
    Jag bodde i lägenhet 2005-2011, då köpte jag ett hus på 85 + 79 kvm. Sedan träffade jag min sambo och vi flyttade ihop i hans hus 2016, ja det dröjde flera år innan vi bodde på samma adress. Nu hyr vi ut mitt hus och bor i hans hus. Läget är perfekt, lantligt med skog runt om. Precis så som jag vill ha det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa