Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Spindlar är något som…

Jag kör en bloggutmaning i maj Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Inte bekommer mig så mycket, men jag vill inte ha dem som inneboende så när de flyttar in slängs spindeln ut. Bor de utomhus gör de verkligen inget, men hemma usch och fy!

Deltagare i majutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ida
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Lise-Lotte
Madalena
Jenzel
Tant Augustas Tekopp
Susjos
Zinnie
Kraka
Mammarar
a

20 Comments

  1. Spindlar ja… för mig tyder det på att huset är friskt om de vill bo här inne hos mig… det är bara det att jag inte gillar när de helt sonika väljer ett hörn som de ska bo i…. så med risk för deras flykt river jag deras bo /nät

  2. Jag bryr mig inte så värst om spindlar, men vill inte ha dem på mig och vill inte ha dem inomhus för att jag tänker mig att de ska få ungar och den tanken äcklar mig.

  3. Håller helt med dig! Tyvärr är jag grymmare än vad du är, för jag ”mördar” dom utan pardon. Anledningen att jag gör det är att jag aldrig är säker på om det är en giftig spindel eller inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: