Inlägget är ett pressutskick/bud.

Förra veckan så fick jag hem ett pressutskick, och det innehöll två helt fantastiska muminmuggar. Gissa om jag blev glad, som ni vet så samlar jag på Mumin och dessa är bara för söta. De är dessutom de nyaste och jag tycker verkligen att de passade så bra här hemma.

Något annat kul med det hela är att det var underbara Nordic Nest som jag fick pressutskicket ifrån. Jag fullkomligt älskar Nordic Nest och har handlat massor därifrån. Som ni vet så älskar jag utöver Mumin Rörstrands produkter och dessa har Nordic Nest mängder utav. Det kändes så fint att de uppmärksammade mig, för jag är en trogen kund där så att få ett pressutskick så här värmde mig rejält!

Muggarna hittar du här: Muminmamman längtar hem och Snusmumrikern och Eldanden.

Jag är så himla glad över att Nordic Nest hittade hit, och de gjorde verkligen min dag att få bli uppmärksammad på detta sätt av dem. Besök webbshoppen du med, för det finns verkligen allt där. Idag fick jag ett e-post från dem där det stod att de har rea på tallrikar just nu. Så vill du fylla på skåpet passa på!

32 kommentarer

 1. Åh va kul!!!
  Hur många Muminmuggar har du nu? Och hur många har kommit ut totalt?
  Är det någon du saknar som du verkligen skulle vilja ha?

  Kul när man samlar på saker tycker jag 🙂

  Kramkram

  1. Ja jättekul :D. Gud jag vet inte hur många jag har, är dags att räkna ;D . Vet inte hur många det är men det är många, och jag har bara nya :). Eller ja en ”gammal” som jag köpte på Ålandskryssning för några år sedan :).

 2. Alltid kul med pressutskick speciellt när det är saker man gillar och detta passade ju dig som handen i handsken. Och som du säger kul när man blir ”utvald” sådär, att veta att man är uppskattad.

 3. Visst blir man glad då man får den uppmärksamheten? Känns verkligen i hjärtat måste jag säga. Sparar inte på något, och känner en liten saknad av det faktiskt.

 4. Nordic Nest tillhör även mina favoriter å jag fick oxå pressutskicket 🙂 har inte handlat nån muminmugg än… funderar dock 🙂

 5. Gud de där Mumin muggarna är så satans söta 😀 hade lätt velat ha några också – dock inte alla men vissa ;P gud va ja älskar då butiker har rea 😀 man kan fynda så satans mycket

 6. Uppväxt med mumin, pratar ju själv ”muminspråket” liksom Mark Levengood…
  Berättelserna uppskattar jag mer nu som vuxen än jag gjorde som barn. De bägge nya muggarna var skitsnygga

  1. Åh förstår det :D. Jag älskade Mumin redan som barn, önskade min muminhuset i flera år. När jag sedan fick barn själv köpte jag det till honom eftersom jag inte fått det själv 😉 . Har precis börjat läsa igenom Muminböckerna så här som vuxen och som dig uppskattar jag dem som vuxen. Jag tror att det är för det är så poetiskt skrivet. Man får verkligen ha djupet för att förstå. Visst är de snygga :D.

 7. Gillar verkligen muminmuggarna men har aldrig hört talas om Nordic Nest tidigare så nu måste jag absolut kolla in den sidan. Kul att du fick muggarna jag tyckte speciellt om snusmumriken och eldanden

 8. Åh jag kan bara tänka mig din lycka för de här muggarna, så fina de är och det är ju verkligen extra roligt när man samlar på dom som du gör! ? Aldrig hört om Nordic Nest innan faktiskt, men ska nog ta och kika in där ??❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa