Jag gick ner på stan i fredags och hämtade ut mitt paket med ostronskålar från Mateus som jag köpt på Åhléns.se. Jag hade massor med presentkort igen, denna gång på 700 kronor som jag ville nyttja på något fint. Det fick därmed bli tre olika färgers ostronskålar från Mateus. Jag kom nämligen på för ett tag sedan att jag vill ha minst 6 stycken och alla i olika färger. Helt enkelt för att det är fint att ge en personlig färg till någon när man serverar maten i dem. Det är verkligen ingen hemlighet att porslin är något jag fullkomligt älskar.

34 kommentarer

  1. Men gud så snyggt porslin ? jag älskar med porslin och brukar kolla på Åhléns hemsida dom har värkligen mycket fint där ?

  2. Har fnurrat på hur du har fått dina presentkort! När du har köpt något så är det oftast med presentkort nämligen =)… är inte intresserad av presentkort men tanken har ändå kommit upp, hähähäää! Mateus är mitt arbetsporslin så den märket känner jag till, vill också ha dessa små ostronskalen… i vitt och mörkblått eftersom det passar bra till min vardagsporslin KOKA-blå<33 Om jag hittar en riktigt fin nyans av mörk/plommon-lila så skör jag på den med, dock är jag kräsen med mina lila färger så det måste vara exakt den jag vill ha =P

  3. Så söta skålar. Gillar verkligen att se allt fint du köper. Pga dig fick min man glas från Carolina Gynning i present 🙂 Har tänkt på det länge då jag verkligen älskar hennes konst, men tog steget nu. Klart man blir gladare då man kan köpa billigare, Vi ska börja titta på nytt porslin till köket vi också. Jag har en tanke, undrar om mannen går med på det.

  4. Fint! Jag har en vit Matteus-skål. Vad härligt med presentkort, älskar att få sådana och spendera dem på något man kanske inte unnar sig annars. 🙂

  5. Tror att jag verkligen hade uppskattat att bli bjuden på något gott hos dig någon gång…att få se allt ditt porslin i verkligheten och i funktion……de här var verkligen jättefina.

  6. Förstår inte hur du bär dig åt, att du alltid har presentkort hos Åhléns. Ostronskålarna är hur fina so helst. Nu gäller det bara att leta fram ostron också;-)

  7. Men å så fina, ostronskålsålarna är ju så fina. Och färgerna är magiska vilka bra presentkort du får så du kan shoppa det du vill ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa