Muminmugg – Råddjuret.

Innan jag började samla ihop på Muminmuggar alltså förra året så hade denna sluta säljas. Det är då Råddjuret, då jag lyssnat på böckerna via ljudbok kom jag på att jag gärna ville ha hela familjer samlade så gått det går. Denna tillhör då Sniffs familj och jag har Såsdjuret samt Sniff. Jag letade begagnat men den fanns så klart bara skitdyrt. Så jag Googlade och hittade den, uppe i Skellefteå i en liten webbutik vid namn Biboköp och till normalpris dessutom. Jag tvekade inte utan handlade direkt. Blev verkligen så nöjd dessutom för de var extremt snabb leverans, jag kan rekommendera webbutiken för dig som vill handla fina saker!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Muminmugg – Råddjuret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: