Minns du dina drömmar? Eller har du drömlösa nätter?

Jag kör en bloggutmaning i augusti Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag drömmer varje natt, och jag kommer nästan alltid ihåg drömmarna hela dagen. Vissa glömmer jag men oftast kommer jag ihåg dem. Jag vet dock att jag drömmer eftersom jag alltid har ett väldigt innehållsrikt liv just i drömvärlden.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Kraka
Geddfish
corkystyle
Eva Eliasson
it_is/Anette
BP-computerart
Rebecca
Marie Frändén
Minresaminturmörmittliv
Elisabet Karlsten
Susjos
Zinnie

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

19 thoughts on “Minns du dina drömmar? Eller har du drömlösa nätter?

 • 19 augusti, 2020 at 00:30
  Permalink

  Jag tycker mig ha lätt för att minnas vad jag drömt om och kan komma ihåg dem länge och se dem framför mig. Men såklart minns man ju inte alla. Vissa säger att dem inte drömmer, men har jag fattat det rätt så drömmer alla, men alla minns inte sina drömmar 🙂 kram

  Reply
 • 19 augusti, 2020 at 06:03
  Permalink

  Jag minns alla mina drömmar. Vissa en kort stund och andra hela dagen

  Reply
 • 19 augusti, 2020 at 07:00
  Permalink

  Jag minns väldigt sällan mina drömmar. Däremot har jag drömt massa skumma drömmar ett tag nu och dom minns jag. Inte varje natt, men någon gång i månaden. Det är rätt intressant det där med just drömmar, och vilka spratt hjärnan kan spela med oss.

  Reply
 • 19 augusti, 2020 at 09:49
  Permalink

  Jag är ganska säker på att jag drömmer alla nätter, men jag minns bara små knäppa fragment från dom 🙂

  Reply
 • 19 augusti, 2020 at 10:51
  Permalink

  Det är inte ofta jag kommer ihåg vad jag drömmer men ibland gör jag det men det händer inte ofta 😊..

  Reply
 • 19 augusti, 2020 at 12:07
  Permalink

  Sambon säger ofta “Du och dina drömmar” för jag drömmer alltid. Många minns jag flera år efter, andra minns jag bara över dagen! En del är fruktansvärda och en del är bara konstiga och underliga. Oftast inga fina där man vill somna om igen för att återgå till drömmen.

  Reply
 • 19 augusti, 2020 at 17:06
  Permalink

  Jodå, jag minns mina drömmar och de är verkligen händelserika. Kan inte säga att jag varit drömlös. Finns det ens?
  Geddfish recently posted..Middagen serverad

  Reply
 • 19 augusti, 2020 at 22:33
  Permalink

  Jag kommer aldrig ihåg mina drömmar, men jag vet att de är actionfyllda.

  Reply
 • 20 augusti, 2020 at 16:48
  Permalink

  Har skrivit i mitt senaste inlägg om jag drömmer och om jag minns drömmarna 🙂

  Kram

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: