Så märkligt och så fint på samma gång. Idag klockan 9:00 så började mitt barn gymnasiet. Jag förstår det inte! Gymnasiet… Jag tycker det är nyss jag själv började gymnasiet, det var även nyss han föddes. Hans första dag på förskolan Manhem, hans första dag i skolan på Friskolan Mosaik och nu har han alltså gått sin första dag på gymnasiet Falu Fri. Han visste redan i årskurs 8 att det var Falu fri han ville gå, och att det var naturvetenskapsprogrammet som var hans grej. Nu går han där, på sitt förstahandsval och jag känner mig så stolt.

Tänk att jag får göra den här resan, att jag får vara förälder! Det är en gåva, jag är så tacksam för varje minut jag har som mamma och förälder. Lycka till älskade William med dina tre år på Falu fri och gymnasiet. Till skillnad från din mamma så är jag väldigt säker på att du kommer avsluta dina gymnasiestudier. Jag hoppade av gymnasiet, hade jag gått klart hade jag varit gravid på studenten sett till tiden. Men det blev inte så, jag ångrar inte att jag hoppade av gymnasiet. Att bli mamma, och utbilda mig från det du var tio månader var min livsväg. Du kommer välja din, och oavsett vilka vägval du gör finns jag alltid här för dig, för du vet det där jag alltid säger till dig? Jag älskar dig!

16 kommentarer

  1. Men åh så roligt 😀 tänk va tiden går fort eller hur? Va stilig han är 😍❤️ Ja hoppa också av gymnasiet – läste till uska men tänkte äsch men sen läste ja upp studierna igen å vart utb 2015
    Tess recently posted..MIN ÄLGGRYTA

  2. Ja, det är ingen liten pojke längre! Tiden går alltför fort. På söndag fyller min äldsta 40. Det kan jag inte förstå riktigt…

  3. Nu är han snart vuxen. Helt otroligt hur snabbt tiden går. Jag gjorde samma sak som du. Fick barn tidigt och utbildade mig sen. Det går ju det också

  4. Min dotter började också gymnasiet under veckan och det är verkligen en märklig känsla. Hel plötsligt blir de så stora och man känner inte själv att man åldrats en enda dag.

  5. Åren som mamma och förälder är år fyllda av kärlek och välbefinnande. Livet har givit oss en stor gåva. När jag pratar om mina barn säger jag ofta ungdomarna 🙀 döttrarna säger, men mamma Mina barn är 45, 34 och 36. Jag önskar er båda två tre härliga år framför er med en härlig student som knorr på det hela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: