Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Barnförsäkringar.

Inlägget är i reklam för Barnförsäkring.

Redan när William låg i magen skaffade jag min första försäkring för honom. Egentligen var den försäkringen mest för mig, men den blev ändock även en försäkring för honom. När han sedan var någon månad gammal övergick den försäkringen till en barnförsäkring och idag har vi haft förmånen att vara väldigt nöjda med hans försäkring. William fick pengar när han låg på sjukhuset för sin skelettinfektion, men även fått tillbaka pengar för vanprydande ärr.

Jag vet att det är många som inte har råd med försäkring till sina barn, det kostar ju en hel del. Samtidigt har det för mig varit på sådant sätt att jag känt att det varit något jag velat betala för, det är ändå en hjälp om sjukdomen eller olyckan är framme. Jag vet jättemånga som fått pengar tillbaka för tandskador, vanprydande ärr samt benbrott. Listan kan verkligen göras lång och när det händer såna där saker i livet blir man glad över att man har den där barnförsäkringen. Min barnförsäkring sträckte sig till jag var 25, det här medförde att jag vid tjugotre års ålder fick ut 50000 för min astma. Du kan nog förstå att de pengarna gjorde mig väldigt glad där och då, speciellt då astman varit tung för mig många gånger, men det kändes fint att ha något som gav tillbaka på alla de pengar som man ändå lagt ut.

Så för mig känns försäkringar viktiga, jag har barnförsäkring, djurförsäkring, hemförsäkring och så försäkring på mig själv. Ja och även för bilen så klart, det ska man ju inte glömma. Jag känner mig trygg att påstå att just försäkringar vill jag inte vara utan. Det får kosta för min del, för hjälpen det ger den dagen när man behöver den är absolut så viktig.

Jag minns nog allra mest när vi fick tillbaka försäkringspengarna då William legat på sjukhus en hel vecka för skelettinfektion, han hade så himla ont och det kändes så fint där att han ändå fick pengar för saken. Pengar som vi satte in på hans sparkonto för framtiden, jag tänker att han en dag kommer kunna ta ut dessa pengar och tänka att det var att stort värde att jag hade försäkringen på honom.

3 Comments

  1. När du skriver om koppar. Jag tänkte på dig när jag var till insjön för ett par veckor sen och gick in på loppisen/antik butiken där som ligger bredvid hjultorget. Där i hade dom ett glasskåp med massor av samligskoppar från mumin serien?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d