Fyra tekoppar från Ostinda Floris.

Förra veckan fick jag hem fyra tekoppar Ostinda Floris. Jag fick dessa då jag tog en prenumeration på Allers Trädgård. Vill du också ha dess koppar kan du nog bara Googla så kommer erbjudandet nog upp. Hur som helst så är detta något jag är väldigt säker på att William kommer dricka te ur, han gillar Ostindia Floris så känns som han får lite porslin som passar honom.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Fyra tekoppar från Ostinda Floris.

 • 28 september, 2020 at 20:55
  Permalink

  Bra premier ska inte underskattas! Så har jag gjort många gånger 😀

  Reply
 • 28 september, 2020 at 21:32
  Permalink

  Vilket jätte bra erbjudande! De var ju superfina 🙂 jag är inne i en period där jag är väldigt svag för blått 🙂 kul att variera sig lite!

  Reply
 • 28 september, 2020 at 22:36
  Permalink

  Åh herregud så fina de är 😀 sånt där blått snyggt mönster på de också 🙂 Alltså jag måste börja inskaffa mig lite nytt jag med i hemmet 😀 Såna där vill jag bara ha

  Reply
 • 28 september, 2020 at 22:41
  Permalink

  De där muggarna är fina, såg också det erbjudandet och var sugen på att beställa dom men då vi precis beställt andra muggar blev det inte så.Hoppas de kommer till användning

  Reply
 • 28 september, 2020 at 23:27
  Permalink

  Men å det borden ju verkligen nappa på, så himla fina. Älskar ju porslin och trädgårdsfirma så det skulle vara win win ju. Kul att du delar med dig

  Reply
 • 29 september, 2020 at 08:51
  Permalink

  När du skriver om koppar. Jag tänkte på dig när jag var till insjön för ett par veckor sen och gick in på loppisen/antik butiken där som ligger bredvid hjultorget. Där i hade dom ett glasskåp med massor av samligskoppar från mumin serien😁 för visst gillade/samlar du på dom?

  Reply
 • 29 september, 2020 at 09:35
  Permalink

  Men vad fina koppar du har införskaffat älskar sådana stora te koppar tycker de är otroligt mysigt nu på hösten fina var dom med 🙂

  Amanda recently posted..Tankar kring ångest

  Reply
 • 29 september, 2020 at 12:06
  Permalink

  Oh vilka fina koppar. Dricker själv varken te eller kaffe hemma men ska nog tipsa morsan om detta erbjudande.

  Reply
 • 29 september, 2020 at 20:38
  Permalink

  Jag har en exakt likadan tekopp som jag dricker ofta ur hemma. Vad kul.

  Reply
 • 1 oktober, 2020 at 11:37
  Permalink

  Ostindia Floris är verkligen vacker. Jag gillar också formen på muggarna, de ser perfekta ut för tedrickande. Har ni något favoritte just nu? Själv dricker jag ett Pukka-te med smak av lakrits och kanel, oerhört kryddigt och gott. Gillar stinget i teblandningen. Men jag dricker inte alls i lika fina temuggar som dina. Du har visst en näsa för bra erbjudanden. 😉
  Sandra Jönsson recently posted..Handavtryckspyssel som symboliserar en kärleksfull värld

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: