Förra veckan fick jag hem fyra tekoppar Ostinda Floris. Jag fick dessa då jag tog en prenumeration på Allers Trädgård. Vill du också ha dess koppar kan du nog bara Googla så kommer erbjudandet nog upp. Hur som helst så är detta något jag är väldigt säker på att William kommer dricka te ur, han gillar Ostindia Floris så känns som han får lite porslin som passar honom.

18 kommentarer

  1. Vilket jätte bra erbjudande! De var ju superfina 🙂 jag är inne i en period där jag är väldigt svag för blått 🙂 kul att variera sig lite!

  2. Åh herregud så fina de är 😀 sånt där blått snyggt mönster på de också 🙂 Alltså jag måste börja inskaffa mig lite nytt jag med i hemmet 😀 Såna där vill jag bara ha

  3. De där muggarna är fina, såg också det erbjudandet och var sugen på att beställa dom men då vi precis beställt andra muggar blev det inte så.Hoppas de kommer till användning

  4. När du skriver om koppar. Jag tänkte på dig när jag var till insjön för ett par veckor sen och gick in på loppisen/antik butiken där som ligger bredvid hjultorget. Där i hade dom ett glasskåp med massor av samligskoppar från mumin serien😁 för visst gillade/samlar du på dom?

  5. Ostindia Floris är verkligen vacker. Jag gillar också formen på muggarna, de ser perfekta ut för tedrickande. Har ni något favoritte just nu? Själv dricker jag ett Pukka-te med smak av lakrits och kanel, oerhört kryddigt och gott. Gillar stinget i teblandningen. Men jag dricker inte alls i lika fina temuggar som dina. Du har visst en näsa för bra erbjudanden. 😉
    Sandra Jönsson recently posted..Handavtryckspyssel som symboliserar en kärleksfull värld

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: