Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar Skilla vår mellanpudel

Ettårsvaccination för Skilla, och pricktest för mig.

Idag började jag och Skilla dagen med att gå mot Arkens Zoo och Vettris. Det var nämligen dags för Skillas ettårsvaccination. Skilla tyckte det var jättekul precis innan, att gå på Arkens Zoo är helt klart Skillas grej. Men att vara hos veterinären var däremot INTE Skillas grej. Hon fick panik när kvinnan kom med scannern för att kolla hennes chip och sedan ännu mer panik när jag fick hålla fast Skilla för sprutan. Hon var dock rejält glad efteråt sen när vi gick hem och lekte i höstlöven tillsammans.

Jag fick bege mig till vårdcentralen efteråt. Jag har ett födelsemärke som vuxit på ryggen så ville kolla upp den. Läkaren var väldigt imponerad när hon såg att jag knappt har några födelsemärken alls. Hon utbrast: DU tar verkligen hand om din HY! Jag var glad över det, så min prick då? Den var jättefin och normal så den får jag ha kvar. Det kändes bra, nu vet jag ju att det inte är något galet med den. Ett födelsemärke på ryggen lär man ju kunna leva med tänker jag.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: