I torsdags för prick en vecka sedan åkte vi till Upplands-Väsby. William hade en inbokad tid där, en tid han väntat på i ett år och som blev inställd i våras på grund av covid19. Så det var verkligen jätteskönt att vi äntligen fick en tid och att den var lagd på höstlovet. Hur som helst vi åkte dit, jag och Björn gick runt lite i centrum medan vi väntade på William och när han var klar åt vi en lunch på en grekisk restaurang i Väsby-centrum. Jag hann så klart kräkas på parkeringen en vända också, jag har ju mått förbannat illa sedan i onsdags. Då där på torsdagen trodde jag det hängde ihop med migrän. Något jag gick runt och trodde tills jag pratade med läkaren på måndagsmorgonen…

Min moster har bott i Upplands-Väsby och min mamma har pratat en del om stället så jag kände mig nästan som jag varit där förut, fastän jag inte varit det. Konstigt med sånt där va? Hur som helst när vi var klara åkte vi till Barkarby och spanade in outlet-butikerna, jag ville gärna köpa kläder åt mig själv eftersom det är något jag saknat. Det blev därför BH samt trosor på Tommy Hilfiger och där köpte jag även en stickad tröja. Björn köpte också en tröja där och i och med det fick vi tröjorna rejält rabatterade.

Vi åkte sedan hem mot Falun igen. Det var oavsett väldigt trevligt att göra något med familjen så där på lovet.

34 kommentarer

 1. Kul medc en långutflykt till Upp- Väsby där mina syskon och pappa bor. Som sagt där har jag varit ofta=)
  Härligt att köpa lite snygga kläder.
  Knepigt att inte ditt illamående försvinner snart.
  Krya på dig!
  Kram

 2. Skönt att komma iväg lite 🙂 Vi har en outlet utanför Göteborg där jag fyndat odd Molly tröjor så galet billigt. Tror jag betalade 800 för 3 stycken. Visst är det roligare att handla då?

   1. Hej,
    Jag har inte läst din blogg så länge, men tog det slut mellan dig och Björn när William fötts?
    Har ni båda varit singlar sen dess, eller har ni hittat tillbaka till varann nångång?
    Saknar du att leva med någon?

    Är du allergisk mot hundar, och isf, känner du av något med smilla? Är hon en mellanstor pudel?

    1. Hej!

     Jag och Björn har aldrig varit ett par 🙂 . Vi hade precis börjat träffas mer eller mindre när jag blev gravid. Jag träffade Björn första gången i juli, dock var det mest att han gick förbi. Vi började prata med varandra på Lunarstorm i augusti och träffades också då. I december (2003) hade jag min sista mens och blev gravid så det gick väldigt fort, var väl typ precis och lärde känna varandra när William blev till 🙂 . Vi har varit singlar båda två. Jag saknar inte att leva med någon, får ofta den frågan men jag tycker om att leva ensam. Eller ensam är jag inte heller, jag har ju sonen och så vår hund Skilla. Sedan har jag människor runt mig jag älskar och tycker om. Eftersom jag och Björn är så pass goda vänner så har jag ju honom som vän också. Vi umgås varje dag nästan, så ensam är jag inte egentligen fastän jag inte bor ihop med någon 🙂 .

     Jag är allergisk, tidigare kunde jag inte vistas med hundar. Men mellan åren 2008-2011 eller 2012 (blir osäker) så tog jag hyposensibilisering med sprutor mot bland annat hund. Man sa då att jag aldrig skulle kunna äga hund, men vistas i samma rum som. Men för mig har det blivit så att jag kan både äga och vara i samma rum :D. Det är en sådan befrielse och jag kan verkligen rekommendera den saken om man orkar ta en behandling under många år 🙂 . Skilla är en registrerad Mellanpudel i Svenska kennelklubben och Svenska pudelklubben.

 3. Vad skönt att komma iväg lite, vi har lite outlet affärer här och dom har väldigt fina kläder =). Vad jobbigt det där måste vara att du kräks, hoppas att det ger sig snart

 4. Men vad kommer ditt illamående av? sa läkaren det i Måndags. Förstod det som om du trodde att det var pga migrän medan läkaren hade sagt något annat.
  skönt att Williams besök blev avklarat nu och att inte den här nya vågen av covid 19 ställde till det igen.
  Hoppas att du mår bättre snart och slipper må illa

 5. Upplands Väsby är ju en av Täbys grannkommuner. Där har jag varit många gånger förut, liksom i Barkarby och Outleten där. Har köpt massvis med kläder där. Åsså ligger ju IKEA granne med Outleten också så…

 6. Så trevligt att åka iväg och göra något tillsammans. Det har man blivit lite svältfödd på ett tag. Grekisk restaurang lät riktigt gott, men fy för att må så illa och kräkas. Det är bland det värsta jag vet!! Hoppas att det som du har drabbats av går över snart. Så kul att fynda lite kläder också. Tröjan är jättesnygg!
  Lillan Kind recently posted..Krångel i repris

 7. Vad härligt att komma ut lite men fy vad tråkigt att du mådde så illa men trevligt att du fick med dej några saker hem jallafal 😊

 8. Det låter ändå som en mysig dag trots att du mådde illa och kräktes. Kul när man hittar lite nya kläder som man har velat ha 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: