2017 skapade jag en julkalender här i bloggen. Tanken var sedan att göra detta till ett återkommande koncept, men så föll det lite ur eftersom det kom ett år av sorg prick ett år senare. Nu är jag redo att ta upp saken igen. Här nedan följer reglerna, och om du vill se 2017 års kalender finner du den här. Se det som ett tillfälle att berätta något som du vill förmedla, en stund här i bloggen att ge andra en glimt av dig. Din kommentar kommer vara dold tills ditt inlägg publiceras, så du blir en hemlig gäst här i julkalendern.

Kort information till dig som vill medverka.

  1. Önska tre datum mellan 1-24 december, så får ni ett av dessa. Jag skriver ut upptagna dagar.
  2. Skriv att du vill delta i en kommentar här på bloggen, så kontaktar jag dig via e-post.
  3. Jag kommer inte godkänna era kommentarer till inlägget om ni medverkar eftersom ni är hemligheter i luckorna fram till jul.
  4. Väl ett ämne just du brinner för.
  5. Lägg gärna in inspirerande bilder i ditt inlägg.
  6. Länka din blogg i inlägget, så läsare kommer till dig.
  7. Dagen du är med, berätta för dina läsare att du deltar, så dina läsare får chansen att läsa vad du skrivit.
  8. Om alla luckorna skulle bli upptagna, så skriver jag ut det i det här inlägget samt kontaktar dig som inte kom med.

Antal anmälda hittills:

18/24 hemliga bloggare/influencers.

Upptagna dagar:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 20, 22, 23, 24

20 kommentarer

  1. Vilken kul idé. Jag är gärna med. Väljer datum 2, 10 och 15 . Vad ska jag hitta på att skriva om då? Kanske kan visa er mitt Göteborg i text och bild.

  2. Vilken kul ide och jag är gärna med. Just nu brinner jag mest för inredning och skulle gärna vilja skriva om inredning inom jul. Datum önskar jag från 12- och framåt. <3 Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: