Julkalender – Söker 24 bloggare till mina luckor.

Fick en rolig ide om en julkalender och vänder mig nu till er. Jag söker 24 fina bloggare eller andra influencers som vill vara med i min julkalender, där ni får skriva ett inlägg om något ni brinner för. Jag tänkte att det kan vara både högt och lågt där ni själva sätter ribban. Vad tror ni om det? Jag kommer hålla er hemliga fram tills just din “lucka” öppnas. Ni får gärna önska dag fram tills julafton, så ni har 24 datum att välja på. Hoppas det verkar roligt, här kan ni alltså visa upp er hos mig. Hoppas ni vill vara med på denna julkalender, det skulle vara jättekul med lite intressanta människor att få ta del av här i bloggen.

Kort information till dig som vill medverka.

 1. Önska tre datum mellan 1-24 december, så får ni ett av dessa. Jag skriver ut upptagna dagar.
 2. Skriv att du vill delta i en kommentar här på bloggen, så kontaktar jag dig via e-post.
 3. Jag kommer inte godkänna era kommentarer till inlägget om ni medverkar eftersom ni är hemligheter i luckorna fram till jul.
 4. Väl ett ämne just du brinner för.
 5. Lägg gärna in inspirerande bilder i ditt inlägg.
 6. Länka din blogg i inlägget, så läsare kommer till dig.
 7. Dagen du är med, så länka ditt inlägg i din blogg så dina läsare får chansen att läsa vad du skrivit.
 8. Om alla luckorna skulle bli upptagna, så skriver jag ut det i det här inlägget samt kontaktar dig som inte kom med.

Antal anmälda hittills:

22/24 hemliga bloggare/influencers.

Upptagna dagar:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21,22,24

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

12 thoughts on “Julkalender – Söker 24 bloggare till mina luckor.

 • 2 november, 2017 at 23:57
  Permalink

  Men vilken rolig idé! Det skulle jag väldigt gärna vara med på. Behöver bara fundera på vad jag skulle skriva om i så fall… psykisk ohälsa kanske. Fotografering. Pyssel…

  Reply
  • 3 november, 2017 at 09:47
   Permalink

   Ja gör det :). Om du bestämmer dig för att medverka så hör av dig :).

   Reply
 • 4 november, 2017 at 08:42
  Permalink

  Jag är gärna med. Gillar idén. Har inga speciella datum som passar. Jag kan förbereda ett inlägg nu i förväg. Jag skriver mycket om återbruk och att köpa 2nd hand och gratis aktiviteter så antagligen kommer inlägget handla om det.

  Reply
 • 4 november, 2017 at 09:46
  Permalink

  Kul! Vi är intresserade! Aktivfamilj.se på Facebook och Instagram, bloggen ligger på http://www.tuxer.se/category/amalfamiljen där du kan läsa lite vad vi hittar på ? Rörelseglädje och tid tillsammans är två ledord för oss – hoppas det passar in! Det spelar oss ingen roll om datum men gärna i början av månaden.

  Reply
 • 30 november, 2017 at 10:31
  Permalink

  Det här var något nytt för mig, jag provar gärna! 🙂

  Reply
 • 3 december, 2017 at 21:44
  Permalink

  Jag har aldrig “hostat” en annan blogg så hade varit kul och gillar starkt din idé! Jag hade nog tagit upp fotografi/visat lite bilder som är mina favoriter! Vilken dag spelar inte så stor roll.

  Reply
  • 4 december, 2017 at 21:57
   Permalink

   Åh så roligt :). Nu blev det fullt men du får mer än gärna gästa i januari tänkte köra på något liknande då 🙂

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: