Dark Mode Off / On
Julkalender

Julkalender – Söker 24 bloggare till mina luckor.

Fick en rolig ide om en julkalender och vänder mig nu till er. Jag söker 24 fina bloggare eller andra influencers som vill vara med i min julkalender, där ni får skriva ett inlägg om något ni brinner för. Jag tänkte att det kan vara både högt och lågt där ni själva sätter ribban. Vad tror ni om det? Jag kommer hålla er hemliga fram tills just din ”lucka” öppnas. Ni får gärna önska dag fram tills julafton, så ni har 24 datum att välja på. Hoppas det verkar roligt, här kan ni alltså visa upp er hos mig. Hoppas ni vill vara med på denna julkalender, det skulle vara jättekul med lite intressanta människor att få ta del av här i bloggen.

Kort information till dig som vill medverka.

 1. Önska tre datum mellan 1-24 december, så får ni ett av dessa. Jag skriver ut upptagna dagar.
 2. Skriv att du vill delta i en kommentar här på bloggen, så kontaktar jag dig via e-post.
 3. Jag kommer inte godkänna era kommentarer till inlägget om ni medverkar eftersom ni är hemligheter i luckorna fram till jul.
 4. Väl ett ämne just du brinner för.
 5. Lägg gärna in inspirerande bilder i ditt inlägg.
 6. Länka din blogg i inlägget, så läsare kommer till dig.
 7. Dagen du är med, så länka ditt inlägg i din blogg så dina läsare får chansen att läsa vad du skrivit.
 8. Om alla luckorna skulle bli upptagna, så skriver jag ut det i det här inlägget samt kontaktar dig som inte kom med.

Antal anmälda hittills:

22/24 hemliga bloggare/influencers.

Upptagna dagar:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 21,22,24

13 Comments

 1. Men vilken rolig idé! Det skulle jag väldigt gärna vara med på. Behöver bara fundera på vad jag skulle skriva om i så fall… psykisk ohälsa kanske. Fotografering. Pyssel…

 2. Jag är gärna med. Gillar idén. Har inga speciella datum som passar. Jag kan förbereda ett inlägg nu i förväg. Jag skriver mycket om återbruk och att köpa 2nd hand och gratis aktiviteter så antagligen kommer inlägget handla om det.

 3. Jag har aldrig ”hostat” en annan blogg så hade varit kul och gillar starkt din idé! Jag hade nog tagit upp fotografi/visat lite bilder som är mina favoriter! Vilken dag spelar inte så stor roll.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: