Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Specialpedagog

Att bara vara trött.

Igår efter jobbet så åkte jag hemåt, tog Skilla med mig ut på en promenad och sedan begav vi oss hemåt. Somnade en kortis på soffan. Sedan väntade jag in William, åt middag och såg på film tillsammans. Runt 21:00 gick jag och Skilla och la oss för kvällen sen. Vi sov till 5:30 när jag tog med henne runt på morgonpromenaden. Sedan gick vi in, jag har ätit frukost och har en halvtimme kvar innan jag måste gå upp för att göra mig redo för jobbet.

Är fortfarande sjukt trött, helt ärligt talat förstår jag inte vad som är med mig. Jag trodde att d-vitamin skulle göra mig piggare med mitt problem med tröttheten tycks alltid kvarstå.

Hoppas det är bra med er?

6 Comments

  1. Jodå, det är helt okej. Ringt vc för att få värktabletter utskrivna, får se när de hör av sig. Blev att jag måste vara barnvakt, Yngsta fick återbudstid hos specialisttandläkaren i em, så jag tar barnen, hon kör tio mil dit. Hoppas hon får hjälp där! Gått hos tandläkaren för den tanden sen innan jul… svårt att äta (framtand), inte bra med hennes bakgrund.

  2. Jag är också trött, har ingen energi. Men jag försöker träna ändå och vara aktiv. Tror jag skulle vara ännu tröttare utan men jag vet inte. Tror det är det det här coronaåret som sliter på alla. Har du testat med järntabletter? En annan tanke är ju att du både pluggar och jobbar. Även om man gör något som man tycker är roligt så blir ju kroppen fortfarande trött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: