Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Sportlovet är idag precis slut i Dalarna. När har ni sportlov där du bor?

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag för mig har alltså sportlovet passerat. Det har varit ett fint sportlov på så många sätt och vis. Det känns rent av fint att det varit så. William har haft det bra, och jag har vilat samt tagit hand om mig själv. Tagit långa härliga promenader och försökt att ta vara på veckan så gott det går.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

20 Comments

 1. Härligt att det har känts bra och så bra att du fått vila upp dig. Nu är det skönt att komma i rätta banor igen

 2. Dalarna och Stockholm hade ju sportlov vecka 9, så vi slutar samtidigt och återgår till ”det nya normala” nästa vecka. Inte så roligt för din del. Men håll ut! Så uttjatat det är – grrrrrrrr:-(

 3. Vi har ju sportlov lite tidigare här nere. Vecka 7 är det. Barnen hade snö, och vädret var bra, men sen blev det vår direkt efter. Perfekt

 4. Lever just nu i ett intensivt tempo i livet som gör att jag hittils hinner dåligt med dagens ämnen.
  Jag tycker det är så roligt i vanliga fall.
  Inte har jag gamla kvinna något sportlov. Men barnen här i Uppland hade sportlov vecka 8.
  Lagom till sportlovet giftkörtlar snön bort. De första dagarna var det ett gräsligt dåligt väder. Plötsligt hände det mitt i veckan att våren gjorde entré med ett strålande väder. Barnen plockade fram sina cyklar ?‍♂️
  Hur som tror jag det var skönt för barnen att få några lata dagar.

 5. Vi hade sportlov vecka 8 och jag var nöjd med en avkopplande och mysig vecka. Nu är det tre veckor till påsklovet.

 6. Jag minns inte ens när man har sportlov här! Det var så längesen jag hade det och eftersom jag jobbar alla dagar så är min son ändå på förskolan under loven! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: