Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider Hälsa & motion Skilla vår mellanpudel

Den sista dagen på lovet.

Så var det den sista dagen på lovet. Jag började dagen med att först äta havregrynsgröt med blåbär, sedan till mellanmål åt jag chiapudding med lite bär. Efter det åkte jag och Skilla till Hälsinggårdsbryggorna och träffade en kollega jag jobbade med på min gamla arbetsplats. Vi tog en promenad tillsammans och det var verkligen jättekul att ses. Det hoppas jag vi gör om snart.

Sedan åkte vi hem igen jag och Skilla, jag åt lunch och tittade på en dokumentär som Titanic på Viaplay. Somnade en stund och gick sedan ut och gick igen. Björn ringde under promenaden och undrade om vi ville gå med honom, så tog bilen ut till Kniva. Här tog vi en längre promenad med, snart ska vi äta middag. Sedan blir det en resa hemåt igen för sängen.

Jag har verkligen fått vila upp mig detta lov, något jag verkligen behövde.

8 Comments

  1. Jättekul att du är nöjd med ditt lov och att du lyckades vila upp dig. Snart är det påsklov så:-)

  2. Va härligt att du fick njuta o vila upp dig nu under lovet ? Mysigt med en promenad också! De friskar upp en ordentligt! Har sett en drös med dokumentärer gällande Titanic, gripande varenda en

    1. Denna är inte så gripande utan handlar om föremål de hittar på vid vraket. Jag tycker sånt är intressant, brukar alltid intressera mig vid arkeologiska fynd med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: