Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Ett hål som vi såg i Ragunda och Döda Fallet 2016

Ett hål kan verkligen stå för många olika saker. Som hålet vi såg på vår Husvagnssemester 2016. Tittar på bilden och ser hur liten han var William. Tiden har onekligen gått fort, där var han 11 och skulle fylla 12 år. Nu är han 16 och ska fylla 17. Hål symboliserar något åtminstone, detta finns vid Döda Fallet. Andra hål kan sitta i tänderna, i tröjan eller varför inte i benet som när jag skadade mig i november? Jag tar i alla fall och visar detta hål från vår semester, en stund när hela familjen hade det jättekul tillsammans och skapade minnen ihop.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

10 kommentarer

  1. Oj, jag har nog aldrig funderat över hål mer än just ett, oftast, irritationsmoment. De dyker alltid upp på fel ställen – eller så kanske de inte finns när man behöver dem… vilken mysig bild du visade.

  2. En superbra bild på William där i hålet! Jättekul med sådana positiva minnen. För hålet i ditt ben som fick sys i olika lager var då inget roligt minne. Hoppas förresten att du är helt återställd med benet nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: