Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag är absolut en morgonmänniska. Piggast är jag tidigt på morgonen, samtidigt som jag kan älska att ligga och dra mig i sängen en stund. Men jag hoppar lätt ur sängen, men drar mig sedan och riktigt slocknar på kvällen. Dagen är jag extremt trött på.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

20 kommentarer

  1. Jag är absolut en morgonmänniska! Vaknar tidigt alla dagar … vardag som helgdag, oftast mellan fyra och fem …

  2. Eftersom jag jobbar dagtid raka veckor är jag en mer morgonmänniska. Det är så roligt med dina utmaningar och ska se till att snart vara med igen. Kramis <3

  3. Jag är ingen morgonmänniska jag är nog mer en kvällsmänniska. Men det händer att jag somnar på soffan på kvällen efter middagen. Jag är som mest piggast på eftermiddagen 🙂

  4. Samma här, är en riktig morgonmänniska. Och nu när jag är gravid går jag tyvärr upp extremt tidigt. Runt 4 på morgonen. Det innebär ju också att jag måste ta en tupplur mitt på dagen för att orka med…
    Anna recently posted..Kvalitetssöndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: