Igår när jag satt i bilen och väntade på William såg jag att en person för 3 min sedan skänkte bort massor med muminglas här i Falun. Det var först till kvarn så jag tog dem, nu är de diskade och står i skåpet. Alltid kul med gratis!

12 kommentarer

  1. perfekt har för mig att Max eller om det var Statoil som gav bort såna glas om man handlade för en viss summa, så mysiga

  2. Du det var inte lite mumin glas men jag hade gjort samma sak. De är verkligen så fina! Lite avis på dig att du har massor av mumin glas😍

  3. Hahaha!
    Räknade till minst 15 glas och då tänkte jag föreslå storpartaj, men så kom jag på att det där med fester inte är så lämpligt just nu;-)

  4. Åh förstår att du slog till. Alltid kul när man kan få gratis saker som en annan skänker bort till först till kvarn. Mumin måste man ju kolla någon dag var länge sedan man kollade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: