Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fem en fredag

Fem en fredag v. 12: John Blund

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad är det sista du gör innan ögonen stängs för natten?
 2. Vad handlade din senaste dröm om?
 3. Hur många timmar sömn per natt brukar du få?
 4. Är du en morgonlärka eller nattuggla?
 5. När sover du som bäst?

Vad är det sista du gör innan ögonen stängs för natten?
Tittar runt på Facebook, Tiktok och Instagram.

Vad handlade din senaste dröm om?
Det var i natt och jag hängde utomlands och skulle träffa någon främling. Humorn är ändå hela grejen. För det första åker jag inte utomlands, och för det andra så umgås jag ogärna med främlingar.

Hur många timmar sömn per natt brukar du få?
Enligt Samsung health runt 6-7 timmar.

Är du en morgonlärka eller nattuggla?
Morgonlärka inte frivilligt men vaknar alltid tidigt.

När sover du som bäst?
På dagen när jag tar mig en tupplur. Jag är aldrig så I djupsömn som då.

20 Comments

 1. Jeg tror at med restriksjoner om å omgås folk så drømmer man om hva man ikke kan. Jeg drømte også om at jeg var på fest med bare fremmede mennesker. Jeg går aldri på fest egentlig.

 2. Åh, en riktigt eftermiddagslur är bland det bästa jag vet. En semester för ett par år sedan så sov jag varje dag nån halvtimme, så himla skönt!

 3. Min sömn är det lite hipp som happ med, men i snitt kan det bli 5-6 timmar,
  tror jag blivit mer morgon människa nu än när jag var yngre, drömmar har jag nu, de jag minns efteråt är oftast otäcka, kan vakna av mina skrik eller gråt, men nån gång ibland vaknar jag av att jag skrattar.
  Det sista jag gör är antingen lyssnar på bok eller löser korsord.
  Hur gör du för att få sömnen på samsung helth? Skriver du in eller är det någon inställning?

  1. Det låter lite så där som för mig. Fy låter hemskt det där att vakna så 🙁 . Jag ser det mest på när jag lagt ner telefonen ;D . Men har klocka också, men den sover jag ogärna med.

 4. Jag lider av sömnstörningar så 6-7 timmar är mycket för mig. Håller med om att man sover väldigt djupt när man tar sig en tupplur på dan.

 5. Det kanske var en önskedröm?! Sömnen är jätteviktig, men 7 timmar är inte så tokigt ändå. Svalt och mörkt rum är en förutsättning för mig. Sov gott!

 6. Min man brukar säga att dt man inte upplever irl och medvetet det drömmar man om. Tror han har en poäng där, åtminstone med tanke på just dina drömmar;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d