Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Medvetet skapar konflikter mot andra. I förra veckan satt jag och min vän Jennie med våra hundar utomhus för att fika. Det går förbi en hund och våra börjar skälla (tre hundar som triggar varandra). Samma hund går sedan förbi två gånger till med samma utfall. Så jag lyfter upp Skilla för att hon blir tyst automatiskt då. Då börjar en kärring bråka med mig och Jennie, för att säga till oss att flytta på oss. “Vi sitter faktiskt här” säger kärringen. Jag blir så trött så jag vänder mig om och säger: “Det gör vi också! Utomhus och det är ett fritt land“. Kände någonstans vill man ha lugn och ro kanske utomhus inte är den bästa platsen för sådant. Förr hade jag varit tyst, numera har jag börjat riva i tillbaka. I hemmet kan man ju få förvänta sig lugn och ro. Där kan man slippa djur, barn och ungdomar. Men är du utomhus? Ja då får du helt enkelt anpassa dig efter miljön du är i. Så jag förstår mig inte på människor som medvetet surar ur för att de anser sig själva vara jordens mittpunkt. Håll dig borta från omvärlden om du inte tål livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: