Jag kör en bloggutmaning i maj. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

När det lät i hela huset om man skulle använda internet. Datorn fick ringa upp till nätet och det var svindyrt. Jag minns hur stressad man var över sin kvart på internet per dag. Förstår du det? EN kvart! Tänk hur mycket vi använder idag…

4 kommentarer

  1. Konstigt nog minns jag bara tonerna av modemet när man kopplade upp sig, vilket kunde ta evigheter – förutom att det var svindyrt. Det var nog tur att det inte fanns Blogglandia vid den tiden. Det hade ju ruinerat oss;-)
    BP recently posted..Glad måndag

  2. Samhället skulle nog mår bra av att gå tillbaka liiite i tiden som var förr =)… lära sig att omges med medmänniskorna och det som finns runt omkring en som är levande! Nytt är alltid små spännande men skall ikke glömma det förflutnas lärdomar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: