Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider Naglar & fransar Porslin

Mors dag, somriga fötter & Mateus.

Borde ge er lite av vad senaste dagarna gett mig. Förra veckan hämtade jag ut en liten tallrik från Mateus jag köpt via presentkort. Visade sig vara ett felköp men det får duga, så år det när man handlar på nätet.

I tisdags unnade jag mig lite kroppsvård och fotvård på Daily life spa. Att kunna visa en del i det kan unnar sig är härligt! Det blev alltså röda tår och en glad kropp!

Sedan var det den fina present jag fick i söndags på mors dag. William var nämligen till Torsång med sin farmor och faster, där köpte han en smultonplanta till mig! Helt underbart! Som jag älskar min son!

2 Comments

  1. Jag tyckte att den där tallriken var superfin – men det är klart väntar man sig något annat så ser man lite annorlunda på det.
    Jag borde också gå och få fotvård, något jag bara unnat mig en gång i livet men som borde upprepas oftare – så fint med röda naglar – det var en väldigt fin röd färg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: