Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Hur märker du av sommaren utanför?
 2. Vad ser du fram emot i sommar?
 3. Vad saknas i ditt närområde?
 4. Hur långt behöver du ta dig för att komma till närmaste turistattraktion?
 5. Hur njuter du av sommaren där du bor?

Hur märker du av sommaren utanför?
Fågelkvitter och känslan av värmen. Jag älskar det!

Vad ser du fram emot i sommar?
Mest att vara ledig, har stressat så sjukt mycket i år. Jag vill bara vila nu.

Vad saknas i ditt närområde?
Inget? Jag trivs väldigt bra här, nära till allt.

Hur långt behöver du ta dig för att komma till närmaste turistattraktion?
Utanför skulle jag säga. Jag bor i vid Lugnet i Falun så här är folk och ser sig omkring.

Hur njuter du av sommaren där du bor?
Sitter på balkongerna, köper blommor och gör fina buketter. Tar promenader med Skilla.

21 kommentarer

 1. Ja i år skja jag också njuta av sommaren så mycket jag kan, förra sommaren var det så mycket ståhej kring covid och jag studerade heltid hela sommaren. I år är jag färdigutb från juli, samt man är då vaccinerad =D
  Marie recently posted..LCHF Lasagne med getost

 2. Det är nog inte många som kan “skryta med” två balkonger. Gissar att du kan äta frukost på den ena balkongen och middag på den andra. I vårt hus längst upp finns det också några lägenheter som har två balkonger.
  Just värmen uppskattar jag mest. Jag menar maj månade var ju rätt så kylig enligt mig, så 21,5 grader idag kändes ljuvligt:-)
  BP recently posted..Fem en fredag: Vecka 22 – ”Runt knuten”

  1. Nej det är nog inte så vanligt. Hade nog varit bättre om balkongerna låg lite ifrån varandra dock. Min ligger ovanpå varandra, tänker att det varit perfekt om den ena legat åt sidan tex så man fått sol från olika håll 😀

 3. Jag tänkte prova att besvara ett sånt här inlägg med frågor för första gången:)
  Hoppas jag gör rätt med länk och så som ni vill ha det:)

 4. Ja värmen talar verkligen om att sommaren är här nu, märker det även på träden nu att de blommar och är fina 🙂 Man njuter av att värmen och sommaren är här nu 🙂

 5. Visst är det underbart att sommaren är här! JA Lugnet är verkligen en turistattraktion, och ligger vackert.” Falu koppargruva” drar väl också en del turister, vill gärna dit igen, vi var där sist när barnen var väldigt små, så det är ett tag sen!
  HA det gott!
  Kram
  Susjos recently posted..Skyltsöndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: