Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Slösa tid eller slösa pengar?

Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag vill ogärna slösa tid, pengar kan man ersätta. Det finns alltid pengar någonstans, men tiden? Den försvinner och det betyder att om tid passerat saknas den för alltid. Så hellre slösar jag pengar än tid, för tiden ja den har vi knappt om.

4 Comments

  1. Svarade ”varken eller” på den här frågan också. Men jag har svårt för att slösa pengar, har jobbat alldeles för hårt för dem. Spenderar gärna pengar på det jag vill ha och/eller njuter av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: