Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag fullkomligt avskyr att göra som alla andra. Jag avskyr det så till den grad att det funnits tidpunkter i livet när jag mått psykiskt dåligt över saken. Att förväntas följa lämmeltåget för att du ska. Det här är skitjobbigt många gånger, normer och värderingar som vi förväntas ha men som jag ofta inte alls håller med om.

2 kommentarer

  1. Absolut jag också. Man mår som allra bäst då man gör som man själv vill. Och jag ogillar verkligen när andra ska tillrättavisa mej och säga hur jag ska göra eller säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: