Jag kör en bloggutmaning i juni. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Denna sommar blir lika varm och underbar som sommaren 2018. Jag hoppas att livet för mig mot roliga möjligheter i år. Jag hoppas att saker som varit tunga nu lättar upp för att bli lätta. Jag hoppas på livet.

12 kommentarer

  1. Vi får verkligen hoppas på en fin sommar i år. Vi behöver verkligen det. Ska i och för sig jobba nästan hela sommaren, men så skönt om man kan vara ute lite mer på jobbet. Bra för alla.

  2. Sommaren 2018 var lite för varm för min smak. Vad olika man upplever värme. Runt 25 är lagom för mig. Den sommaren lärde mig också att uppskatta regnet. Jag hoppas på att din sommar blir som du vill. Att du får må bra igen och kunna släppa jobbiga tankar.
    Hannas krypin recently posted..SEMESTER!!!

  3. Kanske inte så varm som år 2018. Kan ligga på 25-26 grader varmt. Inte 30 i 3v typ 😅. Å lite mer nätter med åskväder ⛈ så det ibland rensar ut luften. Men jag vill med ha en varm & solig sommar ☀️💛💚💙
    Jag hoppas för din skull att allt lättar för dig ❤️ Såklart vi hoppas på livet 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: