Började min dag med att gå ner till Daily life spa för att få mina naglar fixade av underbara Katrin. Efteråt hade jag ett samtal inom vården, och sedan var jag på ett annat möte en stund. Jag provade då att lämna Skilla hemma i en timme. Det hade inte gått speciellt bra, pratade med en granne och Skilla hade ylat så får träna henne mera på detta. Men man måste ju prova sig fram.

Efter att jag varit borta kom Björn hit med vår cab. Björn skulle till en kollega på lite mat. Insåg då att jag knappt ätit idag, varit igång så mycket så fick åka förbi McDonalds och köpa deras magiskt goda: Spicy chicken nuggets! Har du inte provat? Köp dem, även om du inte gillar McDonalds så är dessa helt sjuktgoda!

Nu väntar jag i alla fall på att Björn ska ringa. Ska sova hos honom i natt eftersom jag ska köra honom med caben hemåt och jag inte vill ha den stående här utanför.

10 kommentarer

 1. så fina naglar jag måste jag me .
  att de inte gillar va ensamma hemma? ja öva blir nog bra
  hoppas ni sover gott oh resan hem går bra till honom kram
  ullie recently posted..Vitt & soligt

 2. Vilka läckra naglar:-) Har ätit vanliga chicken nuggets men hos Burger King. Har aldrig testat McDonalds nuggets. Så tack för tipset.
  BP recently posted..Tråktorsdag

 3. Så fina dina naglar blev, nu är ju jag med ledig så då kan jag ju fixa till dom. Tycker du gjorde helt rätt i att testa om Skilla kan vara själv en stund. Bara att öva med henne. Det var första gången väl så kan tänka mig att det var lite konstigt för henne att inte få följa med. Jag gillar Mcdonalds chickennuggets men dessa har jag inte testat. Tack för tipset! 😀
  Hannas krypin recently posted..Ett inlägg med random tankar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: