Jag beställde från Ellos i helgen. Det var 40% rabatt, fri frakt och så hade jag tillgodo på 250 kr. Så jag köpte ett nytt överkast i ljus färg, mitt tidigare med stjärnor har krypt efter en tvätt. Samt att jag köpte en linneduk till bordet i köpet.

Älskar att piffa upp hemma, det är sådana där små saker som gör livet lite gladare.

15 kommentarer

 1. Så fint det blev och fint var det ju innan också. Visst är det kul att små piffet hemma alltid gör sån stor skillnad. Det var väldigt bra med rabatter och tillgodo pengar som du hade hos ellos. Det är alltid trist när man råkar krympa något i tvätten, speciellt ett överkast till sängen 🙈
  Jennysvardag recently posted..Fixa de sista

 2. Kul att kunna shoppa när det är nedsatt i pris & så 😊. Det blev jättefint med både överkastet & duken 😃👍
  Jo, men så är det.

  Glad midsommar❣️🌿💐😃

 3. Snyggt! Gillar också taklampan ovanför bordet. Den lampan är helt i min smak:-)

  PS. Om man skulle vara sysslolös någon gång, skulle jag satsa på ett kuddkrig hos dig;-) DS.
  BP recently posted..Tråktorsdag

 4. krympte det ? du skulle säga till dåligt
  ja det är konstigt det där du vet . man blir så väldans glad utav att köpa fina inrednings saker visst är det konstigt =)?
  jätte fint båda två gillar färgen
  ha en fin midsommar kram
  ullie recently posted..Det är Detaljerna som gör det

 5. Vad fint det blev. Alltid roligt att köpa något nytt till hemmet och ibland är det de små sakerna man ändrar som kan ge så stor skillnad. Man blir alltid lite gladare när man kan köpa något nytt som gör att man trivs bättre i hemmet. Ellos har väldigt mycket fint och det är alltid kul när de har rea.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: