Visst det går inte att så här den 30 juni svara på om detta blir den bästa sommaren. Men nog känns det som den har potential för det? Vädret är vackert och vindarna smeker, solen värmer! Jsg som annars aldrig får färg annat än med brun utan sol, har fått lite lätt färg på kroppen. Jag njuter! Kanske blir sommaren 2021 en toppen sommar, en sådan där jag minns för evigt. Jag hoppas det!

Igår hade vi en helt underbar dag i Västmanland. Mer om det får ni så fort jag fixar in bilderna från systemkameran till datorn.

4 kommentarer

  1. Håller med dig. Den här sommaren är nästan lika fin som den 2018. Men då var det nog bara du och jag som njöt. Resten av Sverige gnällde över att det var för varmt;-)
    BP recently posted..Onsdagsmix

  2. Man kan alltid hoppas. Det hoppas jag också att det blir den bästa sommaren i år. Jag vill dock att det inte blir så tokvarmt att det är svårt att bara klara vardagen. Hoppas det blir lagom varmt och inte så mycket åska då jag inte gillar det alls. Ska det regna så behöver det inte hällregna så det blir översvämning på vägar osv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: