I måndags hämtade jag ut ett paket med mina fina muggar från Mumindagen 2021. Det blev två, men jag ska se om jag kan byta den ena mot mumindagen 2018. Det skulle vara helt underbart om någon ville göra detta.

Annars är den verkligen så himla fin, älskar färgerna och sedan blir det extra roligt när den endast kommit i begränsad upplaga.

9 kommentarer

  1. De är så himla fina. Såg en annan kompis som också köpt den muggen. Visst är det speciellt med de som är i begränsad upplaga. När jag är på Vellingeblomman får jag hålla mig i skinnet när jag hamnar på deras stora muminavdelning. Tyvärr har jag inte 2018 muggen så kan inte byta med dig
    Diana Saelöen recently posted..Semesterångesten kryper närmre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: