Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag träffade ingen pensionär alls idag. Men vet ni är det några som borde uppmärksammas så är det just PENSIONÄRER här har ni de som byggt Sverige. Klart de ska firas!

2 kommentarer

  1. En dag kommer de flesta jordens befolkning blir pensionär och då hoppas man att man själv har gjort sig rätt innan så att med gott samvete få lämna ett hektiskt (arbets)liv bakom sig! Låta den nya generationen ta hand om en så som man själv (förhoppningsvis) gjorde för den generationen före en!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: