Så det är fredag. Jag ligger fortfarande kvar i sängen. Något jag tror mig behöva så här när jag mår som jag gör.

William drog precis till skolan. Skilla sover och jag drömmer helt märkliga saker just nu. Upplever ibland att drömmar blir väldigt starka när man inte mår tipp topp. Känner du igen den saken?

Dagen har inget inplanerat förutom att försöka vara så lugn jag bara kan. På måndag kommer jag jobba 25% i och med sjukskrivningen jag har. Antar att det blir rätt bra i alla fall, en mjukstart när jag inte mår hundra.

9 kommentarer

  1. Ibland får man ligga kvar i sängen om man känner att man behöver det. Jag kan också drömma väldigt starka drömmar om jag inte mår bra eller tänker mycket på allt som hänt och allt jag gjort. Speciellt om jag känner att jag ångrar hur jag gjorde eller betedde mig. Ibland inser jag inte att det bara är en dröm förrän jag vaknar upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: