Jag kör en bloggutmaning i augusti. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Har jag under flera år känt när folk försöker få mig att äta svamp. Plocka är kul med att äta säger jag: Nej, och åter nej!


4 kommentarer

  1. Hahaha! Min man kände precis som du när han flyttade till Sverige från England. Än idag äter han bara champinjoner. Sedan känner jag en bloggare som älskar plocka svamp men inte kan förmå sig att äta den.
    Med mig är det precis tvärtom. Har aldrig plockat svamp, men älskar olika svampar.
    BP recently posted..Fem en fredag: Vecka 34 – ”Skifte”

  2. Antingen tycker man om svamp eller så inte. Jag älskar kantareller och även att strosa i skogen innan plockning av guldklimpar.
    Ha det gott!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: