Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Berätta om en händelse som förändrade ditt liv.

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Att bli mamma förändrade mitt liv, att vara nitton år och stå med ett plus på stickan och sedan bli mamma vid 20, ja det förändrade åtminstone det liv jag levde då. Jag har alltid älskat att vara mamma, en fin förändring i livet.

5 Comments

  1. Att få förmånen att bli mamma är nog det största man kan uppleva. Alla har inte den möjligheten. Inte allom givet.
    Jag älskar den dag jag blev mamma och som guldkant fick jag tre barn till.
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d