Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Det handlar om håret.

Inlägget är i reklam för Myextensions.

Bild lånad från Myextensions..

Det här med hår, jag sitter i skrivande stund med mitt eget uppsatt i en hårturban då det är nytvättat. Jag älskar den känslan, nytvättat hår uppsatt i en hårturban på samma sätt som jag gjort i så många år, att när jag funderar på saken inser att det nog inte ens finns ett minne av en tid när jag inte hade håret i en turban. Är det inte konstigt ändå? Våra vanor med håret? Hur viktigt det är för oss att göra vissa saker, som att föna det, eller styla det, klippa det eller varför inte sätta in äkta löshår i håret. Det blir ju vanligare och vanligare att göra den saken. Jag tycker det är fint, och kanske framförallt härligt att det finns butiker som säljer saker som medverkar till att varje människa idag kan få sitt drömhår.

Bild lånad från Myextensions..

Något som jag upptäckt mer och mer är intresset många fått för peruker. Jag har en del människor i min närhet som bär det då och då. Det är ändå lite kul måste jag säga, bara för tio år sedan skulle nog människor tänkt att peruk enbart är något du bär om du har en sjukdom som medför att du tappat ditt hår, men idag är det verkligen inte så. Det är många som går med peruk och får på sådant vis välja själv hur deras hårsvall ska vara. Ena dagen är det kanske långt, och andra kort. Någon dag i en rolig färg, och en annan dag i någon helt annan. Jag upplever åtminstone att det är berikande, dessutom tänker jag att det medför att fler vågar ha peruk och inte känner sig annorlunda för att de gör det valet av olika skäl. Nu menar jag inte att någon måste ha peruk, absolut INTE hur du vill ha ditt huvud är ditt val. Men jag tror att många funnit det mer tabubelagt förut än det är nu, och det gillar jag.

En sak jag gillar med Myextensions är att de erbjuder förmånliga priser, det här är något jag vill tipsa just dig om att passa på att använda dig av. Klicka gärna in på länkarna här i inlägget och få lite hårinspiration! Det förtjänar du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.