Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Grannens dag idag, hälsar du på grannen?

Jag kör en bloggutmaning i oktober. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.
Novembermånads utmaning hittar du nu här!

Ja men visst gör jag det. Jag har en väldigt bra relation till mina grannar, vi pratar med varandra och vissa umgås jag till och med lite med. Det är jättefint, har ju bott på samma plats men bytt lägenhet i 15 år 1 december. Då lär man känna en hel del folk.

4 Comments

  1. Får se om det går att kommentera nu.
    Självklart hälsar jag på mina grannar. Det tycker jag är vanligt hyfs. Jag hälsar på folk jag möter.

  2. Vilken fin porslinsblomma:-)
    Jag hälsar också på grannarna. Det gör alla här i huset och grannhusen faktiskt. Jag umgås dock inte med dom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d