Idag började jag dagen med att gå ut med Skilla, duscha och sedan äta frukost. Slängde mig på soffan och kollade på serier på HBO MAX. Skönt när man är ikapp med serier tycker jag, sedan åkte jag och Skilla samt William ut till Kniva. Björn bjöd på lunch, och efteråt tog jag, han och Skilla en promenad ut på byn en vända.

Vi åkte sedan hemåt jag och Skilla. Här hemma såg jag på lite mer serier, pratade i telefon och ja kvällen gick ändå ganska snabbt. Varit ute med Skilla så klart och nu väntas sängen, imorgon gör jag dag ett av två möjliga innan jullov! Som jag längtar!

12 kommentarer

  1. Vad skönt det låter med jul lov. Önskar att jag kunde få det jag med. Själv kommer jag att jobba hela julen, jobbar på ett demensboende.

  2. Låter som en väldigt skön söndag ?. Älskar när man har varit ute en sväng. Kommer in. Duschar. Sen äter frukost. Smakar så gott då ??tycker jag
    Vad är det för serie du tittar på?? Håller med! Känns skönt när man är i kapp. Det kan jag känna med youtubes videos.

    Mm ska bli skönt med lite julledigt ?

    Ta hand om dig❣️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa