Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Nej, detta är oförlåtligt!

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Vissa människor hävdar att man kan förlåta allt. Så funkar det inte riktigt för mig, det är många saker som jag aldrig kan förlåta. Svek kanske främst, saker som gjort så ont att jag fortfarande tänker på dem Jag tror kanske det har och göra med hur känslosam man är som person. Om du glömmer lätt kanske smärtan, är mindre än om du likt mig minns allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.