Ny månad och ny daglig utmaning. Jag känner mig hedrad att ni är så många som deltar varje dag. Just du som liksom blivit veteran här, eller du som deltagit några gånger. Även du som deltar för första gången, det är jätteroligt! Utmaningen är och förblir för dina villkor och det är viktigt för att det ska vara roligt. Kom ihåg att du ska länka till utmaningen i dina inlägg så fler hittar hit.

Förra månadens inlägg hittar du här.

 1. Ett nytt år! Har du avlagt några löften för 2022?
 2. Världsdagen för introverta idag. Är du du extrovert eller introvert?
 3. Kommer du ihåg att skriva 2022? Eller råkar du skriva 2021?
 4. Om du fick bestämma skulle…
 5. Trettondagsafton idag, vad ska du göra?
 6. Fågel, fisk eller fintvätt?
 7. Som hund och katt…
 8. Det här tackar jag staten för…
 9. Vem/vad förtjänar dagens ris!
 10. Vem/vad förtjänar dagens ros!
 11. En rädsla jag har
 12. Marsipanens dag, äter du marsipan?
 13. Tjugondagen, åker julen ut?
 14. Om turen är på min sida…
 15. Tulpanen dag, köper du tulpaner idag?
 16. Senaste gången på sjukhus var…
 17. Låt oss tala om…
 18. Detta trodde jag inte var sant…
 19. Internationella popcorndagen, om popcorn tycker jag…
 20. Nej, detta är oförlåtligt!
 21. Kramens dag idag. Vem kramar du?
 22. Konstiga saker barn gör…
 23. Senaste gången jag var på bio.
 24. Ett känslosamt ögonblick.
 25. Ett organ.
 26. I skolan var jag den som…
 27. Kaffe dricks…
 28. På arbetsplatsen är/var jag den som.
 29. Det bästa sättet att förstöra en bra fest på är när…
 30. Ingen får mig att skratta som…
 31. Sista januari, blir det ett vinterbad?

47 kommentarer

  1. Du är så välkommen.

   Jag kan prova lägga in kod igen. Problemet var bara att det är så många som blir upprörda. Antingen vill de synas i den där rutan, och när jag skrev upp var folk sura om jag inte publicerade samma dag så listan syntes. Det blev så stressigt 🤐

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: