Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Böcker Hemma hos mig Loppis & second hand Porslin Städa

Gratis, fyndat på Tippen i Falun.

Jag vet att det är något ni fått läsa om tidigare. Att det finns en gratisbod i Falun där du kan lämna in saker. Mest är det böcker, men ibland har jag hittat annat med. Gratis är gott, och idag kom jag hem med en jättefin kanna från Schumann Bavaria, en söt skål? Med små delfiner och ett gäng med böcker.

Det är alltid lika kul att åka till tippen, dels för att slänga massa skit men också för att se om man ska finna något fynd.

5 Comments

  1. Kul att det finns en ”återvinningsstation” på din tipps. Det finns det inte hos oss. Där klassas det som stöld att ta med sig något som en annan person har slängd. Så himla korkat! Bästa återvinningen är väl den som du visar.
    Jamies kokbok har jag också. Älskar hans rätter. För de mesta tar de bara max 20 minuter att laga, för det andra är de himla goda:-) Han lärde mig faktiskt att laga mat vid 54-års ålder. Bara en sådan sak:-)

  2. Grattis till riktigt fina fynd! På vår tipp är det helt förbjudet att ta med sig några saker utan de är förbehållna Lions som har loppmarknad en gång i månaden. Sedan går pengarna till välgörande ändamål.

  3. Vad fina saker du hitta på tippen ?. Ja, gratis är gott ??.
    Tror jag inte har sett något sånt på dem återvinningarna/tippen jag har varit på. Men det kanske man ska ha koll på.

    Hoppas att du har en bra dag❣️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.